Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hetero fiú között elképzelhető egyfajta szerelem?
Nem olyat éreznek egymás iránt, mint a "szokványos" szerelemben, de valami nagyon extra kapcsolatuk van, nagyon különöset éreznek egymás iránt, mindkettőnek amúgy barátnője van, heteró teljesen.
Sztetek lehetséges tehát heteró fiúk között egyfajta érzelmi viszony?
(mindegy minek nevezzük)
Thomas Mann: Halál Velencében
valami ilyesmiről szól
miben látnád másnak ezt a viszonyt a barátságnál?
gondolom, a testiséget kizárod.?
Az első kb nem is nézte a kérdést.Akkor minek válaszol? Na mindegy.
Persze, hogy lehet!!!Nagyon mély barátság...amira a barátság nem is elég szó. A testvérség közelít hozzá.
Ilyen a nőknél is van, hogy szinte egymás részévé válnak...
Nem nagyon tudom leírni, de a férfiaknál hosszú barátságkor ilyesmi lehet. De nem mindenki éli meg így...
De a válasz egyértelműen IGEN!
22N
Barátságnak hívják, és ez a szó teljesen jó erre. Vagypedig szerelemnek, és akkor látens b*zik vagytok.
A mai világban a barátság nagyon ritka, főleg talán fiúk között. Inkább szimpátia van, meg haverság. Azért érzi szerintem az előttem szóló, hogy a barátságnál kellene egy erősebb szó, mert manapság rámondják arra is a barátságot, ami nem az.
na azért nem biztos, hogy a testiség is kizárt ... ez-az előfordulhat, de persze semmiképpen se lesznek attól se bisexek se látens melegek, ezt kár erőlteni, persze a kategorizálási kényszer nagyon erős, tudom, de mégis ha ettől elvonatkoztatunk ...
inkább valóban egy fajta nagyon erős kötődés, mondhatjuk nyugodtan h szerelem, de nem olyan mintz fiú és lány között és nem is olyan mint két meleg között, azért írtam h ez egy speckó érzés, és nagy valószínűséggel ezt csak 2 heteró fiú tuidja átérezni, külsős nem igazán (sztem)
asszem értelek
de akkor miért van barátnőjük?
vagy miben tér el az, amit egymás iránt éreznek, attól, amit a barátnőik iránt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!