Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ha összejövök egy olyan nővel, akinek van egy 3 éves lánya?

Ez kizárólag a nőtől függ.
Hogy ő hogyan nevelte eddig és hogyan fogja ezután nevelni a gyerekét.
Hogy neked milyen szerepet szán ebben a felállásban.
És persze attól is, hogy neked ez mennyire lesz ínyedre.
Nézd, én gyerekszerető férfi vagyok, engem csöppet se tartana ez vissza (ha egyedülálló lennék), viszont ha a nevelési elvei nagyon mások, mint ahogyan én gondolkodom, akkor ezen simán bukna a kapcsolat.

A 3 éves lánnyal együtt megnyered az előző kandúrt is, aki onnantól kezdve teljesen jogosan jelen lehet az életetekben, mert ő csak a kis Pimpike ovis ballagására jött, meg őneki azér' van beleszólása abba, hová járjon iskolába a gyerek, hol csináltassátok a fogszabályzását és egyébként is ő az apja.
Ja, és akármi is van: te mindig csak a második lehetsz. Soha, egyetlen pillanatra sem élheted át azt, hogy te vagy a legfontosabb a nőnek, hiszen már ott van a gyerek, aki betölti ezt a szerepet.
Lehet így élni, megoldható, de ha neked ez túl nagy áldozat, akkor inkább keress mást. Ha elég jó pasi vagy, találsz olyan nőket, akiknek még nincs gyerekük, ha meg csak elvált, gyerekes anyukáknak vagy elég, akkor lassan kezdj hozzászokni a szerephez.

Kérdező, a valós problémákat a kollegák fentebb leírták, mint:
-az exe potenciális gátat szabhat a szabadidőnek és annak beosztásának,
-a gyermek maga lehet olyan idegesítő, hogy elviselni nem tudod,
-lehetséges, hogy a nővel a gyermeknevelésről alkotott képetek nem egyezik (valós probléma, fontosabb, mint gondolnád)
-az általad betöltendő szerep könnyen átalakulhat rövid idő alatt.
Szóval ezeket a kérdéseket amúgy a beszélgetés nem fogja tisztázni,
lakva derül ki kb a fele.

Beállsz szépen pótapucinak az apja helyett, neveled, pénzeled. A nőnek a lánya lesz a legfontosabb az életében, nem pedig te. A hétköznapok a kölök körül fognak forogni.
Bocs, de ennyire rossz helyzetben vagy a "piacon", hogy csak gyerekes nőket tudsz feleszedni?
Nagybátyám összejött egy 2 gyerekes nővel. A csaj terhes lett, szóval elvette feleségül.
Akkor megjelent az ex, hogy köszöni szépen, mivel rendeződött a gyerekek családi helyzete, így ő már nem fizet a jövőben gyerektartást, meg amikor felvettek hitelt a csaj családi házának felújítására, a ház fele az exre került (most is abban élnek), így jelezte finoman, hogy abból őt ki kellene fizetni.
Na, a nagybátyám nyakába akkor sok baj szakadt. A helyzetedet nem látom rossznak, bármi lehet még ebből a kapcsolatból.

Már megbocsáss, #11, de akkor itt valami nagy jogi getziséget követett el valaki...
Nagybátyád meg szabályos palimadár lett...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!