Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb haveromat elhagyta az exbarátnője 10 évnyi kapcsolat után, amiért nem vette el. Azóta 5 év telt el, az exe házas, van egy 3 éves gyereke. Haverom mégse ismerkedik, és csak az exéről beszél, ha mondom neki ismerkedjen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 22:16
1/11 anonim válasza:
Te nem sokat tudsz tenni. Mellette lehetsz, meghallgathatod, ha beszélni akar a dologról. De túllépnie neki kell ezen.
2/11 anonim válasza:
Szerintem semmit sem tehetsz. Max küld el szakemberhez, ha ilyen nehezen viseli a dolgot.
3/11 anonim válasza:
Semmit, neki kell rájönnie, hogy ez így tovább nem mehet.
4/11 anonim válasza:
Semmit. Tanul belőle és a következőt majd szépen elveszi😂
6/11 anonim válasza:
Különben 10 év alatt ha eddig se jutott el, mit várt? Még ennyit se kellett volna rá várni. Nem érdemelte meg.
7/11 anonim válasza:
A haverod olyan, mint az irigy kutya.Nem kell neki a csont, de elássa, másé se legyen.
Kicsit ketyós, küldd el pszichológushoz.
8/11 anonim válasza:
Menjen szakemberhez, ha akar változtatni. De sztem csak sértetten nyalogatja a sebeit.
9/11 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül ítélkezni. Pl ha összejövök 13 évesen a szerelmemmel és 23 évesen még együtt vagyunk, nem kell elvennie mert még nincs itt az ideje. 10 év sok idő, érthető, hogy nehezen viseli. Szakemberhez kell fordulni.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nyomulj rá. Kapd le.
És mondd utána, hogy haver: ha nem ismerkedsz, én jutok neked. És meg foglak kapni, hidd el.
Ezután csak elkezd ismerkedni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!