Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti feleségül vennétek egy ilyen nőt?

"de nem dughatnád meg soha(esetleg csak házasság után)"
Hát azért nagyon nem mindegy, hogy házasság után normális házaséletet lehet vele élni, vagy soha semmit.
Ne haragudj, de nagyon bután fogalmaztad meg a kérdésedet.

"házasság után lenne szex ha a férfi nagyon akarja"
Mondjuk a fene megette, ha a nő nagy kegyesen adja oda magát, mert akkor nagy valószínűséggel csak fekszik majd, mint egy darab fa.
Egy jó házasságban kölcsönösen jó mindkét félnek a testi és lelki közelség, beleértve a szexet is. Nyilván lehet olyan, hogy valamelyik fél pont nem akarja, netán az igényekben kisebb-nagyobb különbség van, de általánosságban mindkét fél vágyik a másikra.
Ez pedig kizárja, hogy akkor legyen szex, "ha a férfi nagyon akarja". Akkor legyen, amikor mindketten akarják! Ha a nő sosem akarja, csak a férfi kedvéért teszi meg, akkor ebből nem lesz jó szexuális élet.

#25 de hát én azt hittem hogy a férfiak azt szeretik ha ők iranyitanak a kapcsolatban/házasságban
Na jó én nem értek már semmit

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!