Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak ha fiatalabb náluk a barátnőjük vsgy feleségük, mit szólnak ehhez a véleményhez?
Mégis mi közöd ahhoz, hogy ki kivel van együtt? Hogy ki kihez vonzódik? Az, hogy te neked nem jön össze nő, az nem más hibája hanem a tied.
17 év van közöttünk a párommal. 9 éve vagyunk együtt. És a lehető legboldogabbak vagyunk.
Én írtam a kérdésben idézett részt. A kedves kérdező csak a kontextust felejti ki. Éppen ő vagy lelkes kollégája becsmérelte azt az anyát, hogy hogyan nevelte olyan rbanccá a lányát, hogy idősebb pasik után koslat.
Na erre írtam azt, hogy ha már ilyen erkölcsös és ilyen jól tudja kritizálni az anya és lánya értékrendjét, akkor neki a fejében meg sem fordul, hogy idősebb korában fiatal lányokat hajkurászik.
" 7
És mi lesz 20 év múlva?"
Te ugyanilyen szarházi irigy kutya leszel aki még mindig másokkal foglalkozik miközben a saját élete egyre szerencsétlenebb(ha egyáltlán még addigra nem veszt véget önkezűleg az életednek).
Ja hogy ők? Boldog 20 éven lesznek túl. A pasi egyre sármosabb lesz, a nő tisztességben öregedni kezd, de még mindig fiatalos, így a pasinak nincs oka lecserélni, mint amúgy az egykorúak majd mindegyike elválik, amelyik nem azokat is csak a hitel tartja össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!