Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti feleségül vennétek egy ilyen nőt?
11/33 A kérdező kommentje:
Abból az okból hogy a nőket nagyon lenézik ha szexelnek, 2 igen, házasság után lenne szex ha a férfi nagyon akarja
Lenézik a nőket, ha szexelnek?? Ezt a tévképzetet ki ültette el a fejedben? Normális férfi egyáltalán nem nézi le a nőt, ha szexel, az egy kiegyensúlyozott kapcsolat egyik fontos része.
"Ha a férfi nagyon akarja" - miért, a nő valójában nem akarja? Aszexuális tán? Normális nők kívánják a férfit, akihez hozzámennek. Én biztos nem venném el ezt a nőt.
ma 10:13
13/33 A kérdező kommentje:
De igenis elítelik a nőket a szex miatt, meg ha van bodycountjuk.
11: Hát ha normális nőről van szó és tetszik is, akkor még igent is mondtam volna, de úgy biztosan nem, ha csak én akarom. Ezt a nőnek is akarnia kell, méghozzá nem is kicsit. Pláne ha soha életében nem volt abszolút SEMMI és ő sem csinált senkivel semmit még.
Meg amúgy nem mintha számítana nekem, de ha már ilyen nővel van dolgom, az alap, hogy érintetlen legyen. Az megint egy hatalmas nagy nem, ha kiderül hogy végig ment rajta a fél város mielőtt erre az elhatározásra jutott - akár csak a másik lyukon, meg orál stb - mert az emberek csak úgy nem változnak meg, max szükségből.
ma 10:17
13- te valahol nagyon eltévedtél kislány. Fogalmad sincs a felnőtt párkapcsolatokról.
ma 10:22
#15 kisfiú lesz az a bizonyos kislány, a trollkodó unatkozó fajtából
ma 11:11
13: Idegen emberek véleménye szerint élsz. Az embernek élveznie kéne a szexet. Nem azt jelenti, hogy minden jöttmenttel ágyba kéne bújni, de az nem jó, hogy azért házasság után mert akkor tuti becsülni fog. Nem fog csak azért mert szűz vagy. Amúgy akkor a férfi végigmehet János városon "könnyűvérű" nőkkel tehát ő is könnyűvérű" lesz, de az nem baj mert téged vesz el feleségül? Nagyon unfair, sőt beteges gondolkodás. Akkor már inkább szűz férfival légy házasságban. Bár hiába a szüzesség elvesztése ha nem illettek össze szexuálisan értve. Megcsalás lesz belőle, válás vagy egész életeden át tartó szenvedés. Ilyesmi életet képzelsz el magadnak? Maszturbálni szoktál, vagy az is bűn és ha nem akkor honnan fogod tudni mi esik jól, hogyan fogod magad teljesen elengedni? A szex főleg szerelemből teljesen normális és nem a házasság utáni dönti el mennyire fog szeretni, tisztelni.
ma 11:16
18/33 A kérdező kommentje:
#16, egyik sem vagyok. 19 éves lány vagyok, ami nem kicsi
19 évesen rád férne szexuálpszichológus.
ma 11:54
20/33 A kérdező kommentje:
És olyat mégis hol találok?
Kapcsolódó kérdések: