Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Függőség az, hogy a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Függőség az, hogy a feleségem nem bír ki egy napot, hogy ne mosson a mosógéppel?

Figyelt kérdés
tegnap 16:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Édes istenem 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
tegnap 17:09
 12/33 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp csinálja. Nekünk 9 kg a mosógép és a szàrító. Még kell vàrni amíg összegyűlik. Általában hétvégén mosok, de akkor egész nap megy. A szárítógép is akkor energiatakarékos, ha csak egyszer fűti fel a dobot és utána csak melegen tartja. Nyilván, ha minden nap be van indítva egy óràra akkor zabalja az áramot. Ha a gyereknek pisis, kakás, esetleg hányasos lesz valamilye nyilván azt azonnal mosom, de minden nap mosni pár ruhát abszolút nem érdemes. Csak akkor, ha ténylegesen van mit berakni a gépbe.
tegnap 17:11
 13/33 anonim ***** válasza:
53%
Járj koszos ruhában, nem kell mosni.
tegnap 17:17
 14/33 anonim ***** válasza:
24%

Ez nem függőség, hanem OCD.

Nekem is van, én is minden nap mosok.

Pl. ha BKV-ra felszállok, ki kell mosnom a ruháimat mert koszosnak érzem. A sok koszos, csöves ember miatt egyébként. De ez annyira erős érzés, hogy ha full egyedül vagyok a villamoson és még le se ülök, akkoris este ki kell mosnom a nadrágot, vagy a legeslegjobb esetben megy a "félig-tiszta" nadrágok közé, és talán még egy napot kibírok benne, ha nagyon kell.

Az OCD az egy kényszerbetegség. Nem tudsz parancsolni magadnak. Hasonlít a függőséghez de mégsem teljesen ugyanaz. Olvass utána. Rengeteg élünk így, a társadalom 1%-át érinti. Persze valakinél súlyosabb, valakinél kevésbé. Én pl. naponta 100-szor mosok kezet. Ha a feleségednek "csak" a mosógépezés van, akkor örülhetsz tulajdonképp. De azért egy pszichológus jót tud tenni, és egyébként pszichoterápiával gyógyítható! Vagy legalábbis, mérsékelhető, kontrollálható.

tegnap 17:53
 15/33 anonim ***** válasza:
53%
14-azért itt nem derült ki, hogy a feleség miért mos minden nap! Ha gyerekek is vannak és összekoszolják magukat, akkor egy tök normális dolog, egyáltalán nem ocd.
tegnap 17:58
 16/33 anonim ***** válasza:
Inkább, mint igyon.
tegnap 18:37
 17/33 A kérdező kommentje:

14. Ő is sokat mos kezet, meg ha megfogja a telefonomat fertőtleníti a kezét egyből. De ettól függetlenül nem rendmániás, nem bír a konyhával, hiába erőlködik.

15. Megigerte, hogy most egy pár napig nem mos, de egy napot sem bírt ki. Azt mondja zavarja ha gyűlik a koszos ruha, 4-en élünk együtt két kamasz gyerekkel.

tegnap 18:40
 18/33 anonim ***** válasza:
37%
Én ha egy napig nem indítok mosást, akkor 3 nap, mire behozom a lemaradást. Nem tudom, hogy jön ki a matek, de nem túlzok, tényleg ez szokott lenni. 2 gyerekünk van, de már ovisok, nem kell rájuk (jelentősen) többet mosni, mint mondjuk ránk, eleve kisebbek még a ruháik, kevesebb helyet foglalnak, de mégis. És ha nem mosok minden nap, akkor idővel nehéz lesz találni tiszta bugyit, zoknit, foltmentes pólót, PONT AZT a ruhát, szóval érted. Inkább minden nap mosok, és akkor nincs probléma, kényelmesen befér a mosógépbe is, nem kell tömködni (egyébként valami 8kg fér bele, szóval ez sem teljesen kerek, hogy hogy áll össze), a szárítóra is kényelmesen ráfér, szóval érted. Nem feltétlenül gondolom ezt tragédiának, őszintén, nem is értem, neked ez miért ekkora probléma.
tegnap 19:04
 19/33 A kérdező kommentje:

18. Hogy pl. tönkre megy a gép, meg sokat fogyaszt, meg szerintem nagyon nem normális, hogy egy napig sem bír ki, mint a drog, be kell töltenie a ruhát. :D

Persze, jobb, mintha cigizne vagy inna.

tegnap 19:08
 20/33 A kérdező kommentje:
A fehérneműt és zoknit külön mossa magas hőfokon, a mútkor rámszólt, amikor bedobtam a zoknit a ruhak mellé, - szerintem ez sem kóser. Nem bányában dolgozunk, annyira nem koszos.
tegnap 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!