Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van szüksége a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szüksége a nőknek arra,hogy a férfi folyton izgalmas legyen minden nap akár minden percben is,és egy hosszú házasságban lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Néztem egy filmet a címe Potyanászút.a fickót elhagyta a menyasszonya az oltár előtt az ex pasijáért aki formaegyes versenyző meg menő meg állítólag izgalmas.Aztán az anyja felajánlotta,hogy elmegy vele a nászútra és kikapcsolódnak de az anyja is azt mondja a srácnak,hogy azért hagyta el a menyasszonya mert unalmas.Na most a kérdés lehet mindig izgalmasnak lenni?Vagy ez csak valami modern hülye agymosás elvárás?Én inkább bele sem kezdenék egy párkapcsolatba mert tudom,hogy vannak a hétköznapok is és nem lehet az ember mindig topon.De úgy néz ki a mai világban mindenre az újdonság meg az izgalom az elvárás ezért nem is tudják a dolgaikat értékelni az emberek.

tegnapelőtt 20:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a 2-es jól írta.

Olyannal kell összejönni, akivel hasonló az érdeklődés és anyagilag is hasonlóak.

9 úgy van. Én most megyek majd pl Isztambulba 62 ezer a repülő szállással és reggelivel együtt.

11 minden jó szervezés kérdése.

Kérdező, sztm azt itt senki nem írta, hogy minden egyes nap meg kell lépni a másikat. Persze vannak a szürke hétköznapok, de egy csomó dologgal fel lehet dobni...attól függ kinek mi tetszik.

Tavaly voltam Izlandon és Földközi-tengerenen 1 hetes hajóúton. Nem volt egyik se olyan drága és semmi csöves nem volt benne. (Azok gondolják ezt általában, aki a szomszéd országba se jut el).

De mi pl csak Cempingezni is szoktunk menni.

Vannak napok, amikor csak filmezünk, de sokszor megyünk túrázni, motorozni. Barátokkal külön találkozom általában, de pl egy kinti sütögetésre párom is jön.

Dolgozom egy fix helyen (párom is), van egy kis vállalkozásom, gyerekem, kutyám.

Mégis megoldjuk.

Tavaly voltunk még pl extrém helikopterezésen, jövő héten Hargitára megyünk motorosszánozni.

Ez hogy így élek és magamnak teremtem meg pont hogy nálam azt jelenti, hogy igen is értékelem.

Most egy olyan férfival, aki videójátékozik meg a Balatonon kívül sehova nem akar menni vagy pl egy 3 óra kis kirándulást nem bír mit kezdjek? Felesleges belekezdeni, halott dolog.

N 33

tegnapelőtt 23:50
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Lehet több pénzért kényelmesen utazni, lehet kevesebb pénzért kevésbé, vagy lehet otthon is ülni és netflixezni. Mindenkinek a saját döntését kell meghoznia. Én mindig szeretten izgalmas életet élni, akár volt pénzem, akár nem. Persze én is szivesebben megyek wellness hotelbe mint ifjúsági szállóba, talán most már nem is mennék az utóbbiba, de akkor szuper volt, életem élményei a nagy nyaralások a barátaimmal. Ha kevesebb pénzem lenne, én most is ezt csinálnám, inkább mint az unalmas hétköznapok egész évben.

A jövőt senki nem látja, sem azt, hogy egy gyerek hogy fogja megváltoztatni. De ha tippelnem kéne, egy olyan házasság, ami tele van élménnyel, programmal, nevetéssel, kalanddal szerintem jobban kitart, mint ha abból áll az élet, hogy dolgozunk, eszünk, alszunk, TV-zünk.

tegnapelőtt 23:52
 23/40 anonim ***** válasza:
60%

21 vagyok. Celpingen is lehet tusolni 😆.

Isztambul meg olcsóbb, mint itt Magyarországon pl egy jó étterem.

Ezek kis utak voltak, de voltam már pl 2 hetet Zanzibárban is meg 2 hetet Dél Koreában...

Én olyan típus vagyok alapból, hogy minden utazáson legyen az sátor vagy luxus hajó jól érzem magam.

tegnapelőtt 23:56
 24/40 A kérdező kommentje:

21/

Jártam már szomszéd országban az tényleg ultra olcsó volt egy ismerősöm által de a legtöbb utazás drága.Meg nézzük azért azt is,hogy aki magas lóról nézi az utazás árát annak az nem sok ami másnak sok mert pl a megélhetéséhez kell.Aki megteheti,hogy utazgat annak a megélhetés a második helyen van mert nem nélkülözik meg nem múlik azon a pénzen semmi sem amit az utazásra elkölt.És nézzük azt is,hogy nem mindenkinek ugyan olyan az igénye meg nem mindenki annyira talpraesett,hogy áttol cettig le tudja szervezni az egészet.Gondolom jó olcsó lehetett az a tengeri hajóút is...

Ti a felsőbb osztályba tartoztok de sokan sajnos nem szóval hasonlítgatni magad a csóróbbakhoz értelmetlen mert nem életszerű.

tegnapelőtt 23:57
 25/40 A kérdező kommentje:

22/

Kom,olyan agyilag rokkantak írkálnak ide?Mert te megteheted de fogd már fel,hogy nem mindenki teheti ezeket meg ti rózsaszín szemüvegen keresztül nézitek a világot aki meg keményen benne van ott liheg a nyakában.

tegnapelőtt 23:59
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Pont te írtad az előbb, hogy neked az olcsó utazás nem felel meg. Nekem megfelelt, szóval nem én élek felkők között. Egy csomó program nem is kerül pénzbe. De az is igaz, hogy valószínűleg az ember hasonló anyagi színvonalon élőt szeretne maga mellé, aki a hasonló dolgokat élvezi. Én biztos nem érezném jól magam olyannak, aki nem akar menni sehova. Azért aki nem minimálbér keres csak össze tudja spórolni egy év alatt egy 70 ezres Prágai útra. Havi 10-ezret félreraksz és még jobb helyre is mehetsz. Ennyit simán elcigiznek / isznak / energiaitaloznak még a nálam sokkal szegényebbek is. Szóval nekem ne mond hogy ez pénz kérdés, ez egyszerűen értékrend kérdése.
tegnap 00:06
 27/40 anonim ***** válasza:

24 de ezt a "magas lovat" senki nem tette alám és nem is kell mitudom én milyen magy dolgokra gondolni.

Sokáig 2 munkahelyen is dolgoztam, volt kb 2 havi 1 szabadnapom. Igen tenni kell az ilyen dolgokért és értem én hogy van aki nem "tud"...de a legtöbb nem is akar.

Szóval ezt az életemért, ami van az nem jutott, sokat tettem érte. Pedig nekem anyám, apám gyári melós volt világ életében, én is ott keztem.

Volt párom keresett 300-at, anno én is. Albérletben éltünk akkor még külön, évi egy olcsóbb nyaralást azért össze lehetett hozni akkor is.

Jó olcsó? Hát nézd meg milyen hajók mennyiért vannak Olaszországból aztán megtudod.

Ott volt Wellnes, napi 3 étkezés, élményfürdő részleg, esti programok, stb... meg ugye kiköt pár helyen, pl Ibizán.

Itt van egy jó barátom, keres 450-et mégis járt egy csomó országban, olcsón is lehet utazni...

Te írtad hogy "nem csövesként szeretnék eljutni ilyen helyekre", hát akkor valóban jobb inkább sehova se menni.

Szoval van külömbség, hogy abszolút nincs pénzed 65 ezres útra se vagy van rá, de inkább 2 3 évente mész, mert 5 *-os Wellnes szálloda kell.

Ez sztm nem épp jó hozzáállás. Persze az a te életed.

"nézzük azt is,hogy nem mindenkinek ugyan olyan az igénye".

Erre írtam is, hogy olyan társ kell, akinek nagyon hasonló igenyei vannak. Rengeteg nő nem vágyik utazásokra meg Wellnesre (Wellnest én pl nem is szeretem).

Szóval az ilyen nőkkel kell foglakozz, nem olyanokkal akikről a kérdés szól.

tegnap 00:28
 28/40 anonim ***** válasza:
Izgalmas alatt egy hiperaktív személyre gondolnak aki folyton mesél valamit és sosem akarja abba hagyni .. lehet az elején érdekes meg jó rá figyelni , aztán elkezd idegesíteni mert akkor is “izgalmas” amikor csendre es nyugalomra vágynál , de ő csak pofázik szüntelenül ..
tegnap 00:39
 29/40 anonim ***** válasza:
Én házas vagyok, de nem izgatnak a közös programok, számomra baromi unalmas egy mozi, színház, étterem, de az utazásokért sem rajongok. Olyan mintha egyedül mennék vagy csinálnám, így inkább saját kis világomat teremtettem meg. A családi egy kötelező valami, de ha jól akarom érezni magam, az szigorúan csak saját program.
tegnap 01:42
 30/40 anonim ***** válasza:
62%
Én azt látom, hogy azért nem minden nő gondolkodik így, olykor viszont szeretnének kimozdulni, élményeket szerezni, ami érthető.
tegnap 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!