Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van szüksége a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szüksége a nőknek arra,hogy a férfi folyton izgalmas legyen minden nap akár minden percben is,és egy hosszú házasságban lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Néztem egy filmet a címe Potyanászút.a fickót elhagyta a menyasszonya az oltár előtt az ex pasijáért aki formaegyes versenyző meg menő meg állítólag izgalmas.Aztán az anyja felajánlotta,hogy elmegy vele a nászútra és kikapcsolódnak de az anyja is azt mondja a srácnak,hogy azért hagyta el a menyasszonya mert unalmas.Na most a kérdés lehet mindig izgalmasnak lenni?Vagy ez csak valami modern hülye agymosás elvárás?Én inkább bele sem kezdenék egy párkapcsolatba mert tudom,hogy vannak a hétköznapok is és nem lehet az ember mindig topon.De úgy néz ki a mai világban mindenre az újdonság meg az izgalom az elvárás ezért nem is tudják a dolgaikat értékelni az emberek.

tegnapelőtt 20:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
26%
Házasságról beszélünk, nem tini randizgatásokról. Lásd: napi 2 óra utazás a munkahelyre, 9 óra munka, bevásárlás, főzés, takarítás, fél óra én idő, némi beszélgetés, talán szex ha az égen a csillagok is úgy állnak. Aztán... gyerekekkel való foglalkozás, és ebbe minden benne van. Ebből induljunk ki. Baráti kör, gyertyafényes vacsorák? :D
tegnapelőtt 21:30
 12/40 anonim ***** válasza:
92%
A kérdés konkrétan párkapcsolatról szólt, nem házasságról, főleg nem gyerekekről. És a tini randizgatás és a gyerekek között a legtöbb pár esetében van egy nagyon jó időszak, amikor pont ezekre is jut idő, mielőtt jönnek a gyerekek. Már ahol jönnek, mert azt sem kötelező vállalni.
tegnapelőtt 21:33
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem házasságról volt szó, a kérdező azt írta, hogy párkapcsolatban sem akar kezdeni az ilyen elvarasok miatt.
tegnapelőtt 21:35
 14/40 A kérdező kommentje:

9/

Hát akkor se mindenkinek van sok barátja meg ha van is egy kettő nem nagyon vannak közös programok mert ők is dolgoznak meg gyerek meg fáradság max találkoznak a hétvégén kicsit beszélgetnek aztán ennyi semmi közös program meg ilyesmi. És te most itt egy szarok mindenbe fiatal korszakot írsz le de ez nem működik örökké én meg házasságról beszélek és nem pár évig tartóról,na meg nem is a hippi korszakról.Szerintem lehetetlen annak megfelelni,hogy évtizedeken keresztül minden nap lepd meg a másikat meg legyél izgalmas.Utazásra meg jól hangzik amit írsz de én nem csövesként szeretnék eljutni ilyen helyekre szóval mások az igényeink.

tegnapelőtt 21:39
 15/40 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő a kérdésben ott a házasság szó,a párkapcsolat csak a kiindulási alapja ha már ott elvárnak akkor az ember el sem jut a házasságig mert nincs értelme.
tegnapelőtt 21:41
 16/40 anonim ***** válasza:
73%
Pedig a kapcsolatot külön kell választani a hazassagtol, főleg a gyerekes időszaktól. Ha te már a párkapcsolati időszakban sem tudsz nyújtani az unalom kívül semmit, akkor ott valóban nem nagyon lesz házasság.
tegnapelőtt 21:44
 17/40 anonim ***** válasza:
75%

9-es vagyok. Most már házas vagyok, munkám van, a férjemnek is, szóval egyáltalán nem a hippi korszakunkat éljük. És így is van idő arra, hogy társas esteket tartsunk, barátok is szoktak házibulit tartani (mi például nem is iszunk egyáltalán, de így is elmegyünk jól érezni magunkat), megyünk szabadulószobába, moziba, színházba, étterembe, cyberjumpba, ilyen helyekre. Természetesen, ha gyerek lesz, akkor ezekre kevesebb idő fog jutni, de nem szeretnék akkor se befásulni a hétköznapokba.é

És igen, most már nekem sem ezekre az utazásokra van igényem, szerencsére most már elég jól keresek ahhoz, hogy jobb körülmények között utazzak. De te pont a pénzt hoztad fel az utazás ellen. Hát én nem hagytam, hogy az, hogy kevés a pénzem megakadályozzon az utazásban. Az ösztöndíjaim pár tízezréből is jókat utaztam. Persze, most már nem felelne meg az a szállás, ami akkor igen, de hát nem is annyi pénzem van, mint akkor.

tegnapelőtt 21:52
 18/40 anonim ***** válasza:
88%
17-ti csináljátok jól! Milyen élet az, ahol csak munka, eves-alvas, netflix- rol szól minden?
tegnapelőtt 22:50
 19/40 A kérdező kommentje:

17/

Azt is vedd számításba,hogy nem mindenkinek van sok pénze mint nektek.Sokan dolgoznak de a felsorolt szórakozások elég drága szórakozások.Az utazáshoz csak annyit mivel valószínű más az ingerkőszóbúnk meg az igényeink az a nagyon olcsó utazás nem nekem való lenne.Jó én is tudok olyat aki el van egy sátorban akár napokig sem fürdik de legalább külföldön van embert...

Nem tudom mennyi ideje vagy házas meg azt sem fogom megtudni,hogy pár évtized múlva ,hogy látod majd ezt az egészet már ha kitartatok addig a férjeddel.

tegnapelőtt 23:47
 20/40 A kérdező kommentje:

18/

Sokaknak azért van ez mert nem nagyon adatik meg más az életben.

tegnapelőtt 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!