Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Izgalmasnak találod a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmasnak találod a külföldi egzotikus férfiakat/nőket, akiknek pl. az apja brazil az anyja pedig olasz?

Figyelt kérdés
Ismerkednél, vagy ismerkedtél már ilyesmi emberrel?
okt. 15. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Izgalmasnak találom.
Talán.
Nekem csak magyarok kellenek.
23 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha fehérbőrű akkor elmegy.
okt. 15. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedtem, semmi probléma nem volt belőle. Ugyanolyan magyarok.
okt. 15. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudok a szavazásból választani, mert nem korlátozom a keresést kizárólag magyarokra (bár preferált), ugyanakkor izgalmasnak sem mondanék valakit kizárólag a származása alapján. A kevert származású emberek nagyon szépek tudnak lenni, pl akit leírtál brazil+olasz felmenőkkel, de akár amúgy néger+fehér keverék vagy bármilyen "mix" szerintem nagyon szép tud lenni, amitől nyilván első ránézésre vonzónak találom, megakad rajta a szemem, de hogy ettől izgalmas legyen vagy direkt keressem a lehetőséget, hogy ismerkedjek... Nem. Max csak annyira, mint egy hasonlóan extrán szép magyar emberrel. Izgalmas szerintem sosem a származása miatt lesz valaki, ahogy természetesen elutasítani sem fogom emiatt.
okt. 15. 17:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát én külföldi emberrel szeretnék majd házasodni, az fix.

Jobban tetszenek külsőre, meg mentalistásra is jobnak, mint a magyarok, persze ez szubjektív vélemény.

okt. 15. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Hidegen hagy.
okt. 15. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem fetisizálom a külföldieket, de magyar férfi nem kell.
okt. 15. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Jártam brazil pasival, aztán a sztereotípiákhoz hűen meg is csalt a Donhuán🤣De amúgy vicces volt, életvidám, optimista. Szenvedélyes.
okt. 15. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Magyarországon is van egy népcsoport, amelyik tagjai előszeretettel mondják magukat olasznak, latinnak... pedig India, Banglades közelebb áll a rokonsághoz. Ilyen szép, latinosan csengő nevek, mint Orsós, Nikolics, Góman, Sztojka...
okt. 15. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

6.

Rasszista vagy !

7.

Meg is érdemelted!

okt. 15. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Tetszenek a félvérek, igen. A szerelmem is az, félig bangladesi, félig német, gyönyörű bőre, haja és szeme van, és nagyon jóképű, a német neveltetése miatt pedig modernebb gondolkodású, mint általában a magyar pasik, és egyenrangúnak tekint.

De nem fetisizálom a nem fehéreket/magyarokat, és egyáltalán nem volt célom egy ilyen pasit kifogni, sőt, előtte nem is különösebben tetszettek.

okt. 19. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!