Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretitek az egzotikus,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek az egzotikus, külföldi embereket?

Figyelt kérdés

Például, aki félig argentín, félig japán.

Vagy félig olasz, félig egyiptomi stb.

Vagy jobban tetszik, ha valaki csak egy nemzetiségű?

2024. jún. 28. 14:25
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy randiznátok ilyenekkel, ha szimpatikusnak találjátok?
2024. jún. 28. 14:25
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem szeretem őket, de ja némelyik nagyon jól néz ki. Több hozzáfűznivalóm nincs.
2024. jún. 28. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Randiznék ilyennel, ha tetszik, persze. Voltak már külföldi barátaim, igaz nem félvérek.
2024. jún. 28. 14:29
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
A párom félig olasz, félig skót és bár számomra vonzó ez a kettő kultúra és annak számtalan szokása, nem ezek miatt szerettem bele.
2024. jún. 28. 14:34
 5/18 A kérdező kommentje:

A párodnak mi a vélménye a magyar kultúráról, meg úgy általában a magyarokról?

2024. jún. 28. 14:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2024. jún. 28. 14:38
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

Igazából csak általam vannak bővebb ismeretei, előttem volt egy három napos utazása Budapestre, de ennyit érintkezett az országgal.

A magyar színházat és musicaleket kifejezetten szereti, bár sokszor nehéz jó fordítást találni hozzájuk; ugyanez igaz a könyvekre és versekre. Budapest nagyon tetszik neki, különösen annak építészete (most végzi a mesterdiplomáját ilyen téren). A magyar konyha nem nyerte el igazán a tetszését, bár az nekem se a kedvencem.

Az emberekkel semleges a viszonya. A családommal és barátaimmal jól kijön, de a magyarsággal nincsenek se különösebben jó, se különösebben rossz tapasztalatai. Néhány meccsen találkozott szimpatikus magyar szurkolókkal, de amikor visszalátogatunk Magyarországra, néha szóváteszi, hogy olyan sok a goromba ember.

(#4)

2024. jún. 28. 14:43
 8/18 anonim ***** válasza:
Néha találkozom velük, de igen, érdekesek számomra is.
2024. jún. 28. 14:49
 9/18 anonim ***** válasza:

Találkoztam jó pár ilyen emberrel, nekem teljesen semleges. Aki félig magyar, az úgyis a magyar kultúrális jegyeket veszi át, ha itt él, szóval legfeljebb külsőleg látszik rajta, hogy félvér, viselkedésében nem különbözik az átlag magyartól.

Annyiban érdekes, hogy ha hazajár valamelyik szülő ágán az anyaországba, akkor tud mesélni az ottani dolgokról.

2024. jún. 28. 15:05
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
A barátom félig bangladesi, félig német. Németországban született és szocializálódott, teljesen németnek tartja magát, de külsőleg a másik oldal dominál. Nagyon jóképű, és biztosan gyönyörű gyerekeink lesznek :D
2024. jún. 28. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!