Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek az egzotikus, külföldi embereket?
Figyelt kérdés
Például, aki félig argentín, félig japán.
Vagy félig olasz, félig egyiptomi stb.
Vagy jobban tetszik, ha valaki csak egy nemzetiségű?
2024. jún. 28. 14:25
11/18 anonim válasza:
Igen, szeretem az azsiai csajokat.
40F incel
12/18 anonim válasza:
Nem. Nem a kinézet miatt, szimplán annyira más kultúra, szokások.
De igazából nem is tetszenek. Nagyon ritka ha igen.
13/18 anonim válasza:
Nem.
Nem érezném hozzám valonak lelkitarsnak sorstársnak nem lenne meg az bennem hogy olyan mint en.
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem tetszenek, és érdekesnek is tartom őket.
Úgy tervezem, külföldivel házasodok majd. :)
2024. jún. 28. 17:47
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2024. jún. 28. 17:47
16/18 anonim válasza:
Nem igazán.
Egyrészt külsőre Nem annyira fognak még, másrészt engem zavarnak az ilyen nagy kulturális különbségek.
17/18 anonim válasza:
Szeretem. De nem mindegyik jön be, pl. japánok és társaik sem.
Volt teljesen külföldi párom, a mostani párom pedig félig magyar.
18/18 anonim válasza:
Miért lettem ennyire lepontozva? Azért, mert külföldi pasim van, vagy azért, mert jól néz ki, vagy mert gyereket tervezek vele? Komolyan, óvoda (persze én is hülye vagyok, amiért érdekel ez a lepontozósdi).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!