Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy nő izgalmas/érdekes a férfiaknak?
A személyiségedtől. Ami vagy izgalmas vagy nem. De az alaprogramon nem nagyon tudsz változtatni, max megjátszani hogy te ilyen meg olyan vagy
De annak meg mi értelme?
Hmmmm... Éppen állásinterjúkat csinálok mint mérnök. Amit tudni kell rólam hogy kb sohasem merek kezdeményezni egy nőnél.
Perpil csinosabbnál csinosabb HR-es csajokkal beszélgetek. Viszont volt 2 olyan nő aki kicsit "dilis" volt. Na ők totál beindítottak :D
Az egyik ilyen "Jedi Master" néven tevékenykedett LinkedIn-en (az egy komoly álláskereső portál) a másiknak meg be nem állt a szája és csak tolta tolta magából amit mondani szeretne közbe folyton nevetve.
Szóval engem a jódkedvű dilis nők totál be tudnak indítani. Külsőre akár átlag alatt is lehetnek egyszerűen egy pozitív kisugárzás annyira szexi tud lenni hogy ott én is önmagam merek lenni és megnyílok előttük.
Egy normál nő mellett kb meg se tudok szólalni mivel nem nagyon értem a nyelvezetüket. De a humor nyelvét nagyon is értem így az ilyen típusú nők számomra az ideálisak.
Ha két lábon jár a földön.
És amikor megkérik a kezét nem az a legfontosabb , hogy az felkerüljön egyből az instagramra, hanem képes várni legalább 10 percet :)
Én megismerkedtem egy csúnya nővel - teljesen véletlenül mutattak be neki!
Egy másodperc után éreztem a kisugárzását, 10 perc múlva enyhe merevedésem volt, 30 perc múlva szerelmes voltam!
Mára számomra megszépült, hát elvettem feleségül!
Elképesztően szexi, bevállalós, olvasott, tájékozott, őszinte stb.
És egy igazi szex-maschine...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!