Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdenek ki velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek ki velem, ha férjem van?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja hogy házas vagyok, mégis próbálkoznak, volt aki találkára hívott, legutóbb egy munkatárs hívogatott telefonon.

Amikor visszautasítom az illetőt, legtöbbször kapom a lealacsonyító megjegyzéseket.

Minden nő haszonleső, aranyásó, kva stb.

Oké, van aki nem tud veszíteni, de minek kezdenek ki velem amikor tudják hogy férjem van.

febr. 18. 08:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az én párom is közvetlen az emberekkel. Elég jók a külső adottságai is, és bizony bepróbálkoznak nála a szar szövegekkel. Kétértelmű sziporkák a szerelőktől, kiéhezett munkatárs vicceskedő megjegyzései. Le se szarják, hogy én itt vagyok, bár a munkatársnak megüzentem, hogy bejelentkezem nála, ha még egyszer vicceskedik. Azóta nem hallottam felőle.
febr. 18. 18:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Tetszett a kollégás történet.

Férfiként itt a gyakorin a köv. sztorin (itt olvastam) döbbentem meg.

Egy nő beszámolt róla, mi folyik annál a biztosítónál, ahol dolgozik.

Munkaidő után a főnök heti pár alkalommal bennmarad hol ezzel, hol azzal a kolleganővel "túlórázni". A nő aki erről írt, megjegyezte, hogy ilyenkor jól jön, hogy ő csúnyácska, így neki nem kötelező ebben résztvennie.

A csajok belemennek, mert nem szívesen hagynák ott a helyet, mert más hasonló kategóriájú helyen messze alacsonyabb a pénz.

Én mégis nagyon csodálkozom, hogy a főnök el mer ilyet várni. Hiszen -tudomást szerezve a dologról és elég természetes reakcióként- bármelyik férj vagy vőlegény megvárhatja egy péklapáttal, vagy egy verőlegény csapattal.

Szerinted?

febr. 18. 19:16
 23/24 gergelice16 ***** válasza:
#22 Szerintem elsősorban a férjnek/vőlegénynek nem a főnökre kellene haragudnia. Mármint egyértelműen undorító, amit csinál, ugyanakkor a nők bármikor mondhatnának nemet a dologra. Mégis a magasabb fizetés (tehát a pénz) miatt belemennek a dologba. Van az ilyen nőkre egy szó... Ha tegyük fel az én feleségem csinálná ezt, első sorban rá lennék dühös, hogy neki a hűség ennyit ér, és csak másodsorban a főnökre, aki rávette erre. Aki a szexnek csak a testi oldalát látja (tehát a lényeget nem), amúgy is képtelen egészséges kapcsolatra.
tegnapelőtt 08:19
 24/24 anonim ***** válasza:
#23: Logikus amit mondasz, mégis az az érzésem, hogy a csávó irányában sem hagynád annyiban.Pláne ha bele vagy zúgva még a feleségedbe.
tegnapelőtt 19:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!