Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdenek ki velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek ki velem, ha férjem van?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja hogy házas vagyok, mégis próbálkoznak, volt aki találkára hívott, legutóbb egy munkatárs hívogatott telefonon.

Amikor visszautasítom az illetőt, legtöbbször kapom a lealacsonyító megjegyzéseket.

Minden nő haszonleső, aranyásó, kva stb.

Oké, van aki nem tud veszíteni, de minek kezdenek ki velem amikor tudják hogy férjem van.

febr. 18. 08:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

húúúúú, biztos azért, mert bombaztikusan jól nézel ki, és te vagy a nők netovábbja, a világ összes pasija csak téged akar.

Jól írtam?

febr. 18. 09:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Mert nem érdeklik, hogy van-e férjed vagy nincs, bepróbálkoznak. Illetve eleve van az a réteg, aki a saját férjétől sosem kap bókokat vagy elhanyagolja és ebben bíznak, hátha majd ők, te meg elgyengülsz. Tehát reménykednek, hogy nem túl jó az a kapcsolat. Illetve van aki félreérti, ha valaki pl közvetlen, mosolygós személyiség. De ha látják rajtad, hogy abszolút esélyük sincs, akkor keresnek mást
febr. 18. 09:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem komoly kapcsolatot akarnak, csak szexet. Azt hiszik, hogy ha belemész, akkor nem kell attól tartani, hogy szexen kívül másra is vágysz. De ez róluk mond el elég sokat.
febr. 18. 09:14
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
13 meg a nőkről akik belemennek
febr. 18. 09:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jól nézel ki és olyan személyeket vonzol be, aki csak szexet akar, így nem érdekli házasságod.
febr. 18. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Mert meg akarnak dugni.

Ezt sem mondhatja el sok nő magáról, ennek örülhesz is tulajdonképpen...de ne törődj vele, azt tedd, amit akarsz.

Tényleg nem írnál egy szép privátot nekem, egy fehérneműs képpel kiegészítve?🤣🤣😭 Oké, csak vicceltem...

febr. 18. 10:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer konkrétan egy csávó az akkor még csak barátom előtt (nyilvános volt a kapcsolat és tartott is már vagy 2 éve) kezdett el letapizni egy csávó. Én hirtelen lefagytam, párom jött oda leszedni rólam.
febr. 18. 11:18
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

17: Talán részeg volt és elvesztette az önkontrollját.

Ami pedig a kérdezőt és a sok próbálkozást illeti, ezen emberek úgy vannak vele, hogy ha 10-ből egy esetleg bejön, számukra már az is nyereség, megfelelő arány. Próbálkoznak hát minden útjukba kerülő legalább átlagos külsejű nőnél. Minél előnyösebb a hölgy külseje, annál nagyobb lendülettel, lelkesedéssel ráhajtva.

febr. 18. 12:11
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ennyire nem bírja a piát, akkor ne igyon. Szerintem undorító ha egy férfi vagy nő ennyire elvesziti az önkontrollt.
febr. 18. 13:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Bizony az.
febr. 18. 14:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!