Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűségesnek maradni ?

Figyelt kérdés

Munkahelyemről elkeztem flörtölni egy hölgyel más beosztásban van nem együtt dolgozunk csak egy azonos helyen

Én 4éve házas vagyok ő egyedülálló

Nagyon kívánjuk egymást megbeszéltük hogy csak szex kapcsolat lehet köztünk

Ti mit tennétek ?

A házasságomban nincs semmilyen probléma

ma 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

10

Fogj vele kezet. Szintén rothadó féreg vagy.

ma 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Hogy mit tennék? A helyedben szégyelném magam, hogy megfordul a fejembe megcsalni a feleségem. A kolléganő helyébe azért szégyelném magam, hogy házas emberrel szóba állok. A feleséged helyébe pedig válnék!
ma 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Vagy provokáló troll, vagy egy gerinctelen féreg. Normál ember ilyenen nem gondolkodik, ha meg eszébe jut, akkor nagyon szégyelli magát. A francnak kell házasodni, ha ennyit ér a saját szavad?
ma 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

Na lecsapott a femcel kommandó. Kérdező fuss :D

Amúgy férfi létemre sem értem, hogy ha nincs semmi probléma akkor a faccnak kockáztatsz? Segítek ha "nincs probléma" akkor boldog és kielégült vagy, és minimális iq-val ellen tudsz állni a kísértésnek. Ha viszont az éhes disznó makkal álmodik esete forog fennt, akkor pedig van probléma, amit illene legalább elsőre megpróbálni otthon megoldani, aztán ha nem megy és szar marad a szex, akkor írj ki egy újabb kérdést, és esküszöm melléd állok :P

ma 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
10%

Nem igazán értem, más kérdéseknél egyértelműen meg lett beszélve, hogy a szerelem 1-2 évig tart csupán, és addig jó a szex is. Utána meg aszalódjon két ember élete végéig egymás mellett vagy váljanak el 2 évente? Lehet nyitott kapcsolatozni is őszintén, de én úgy vettem észre a gyakorlatban, hogy lelkileg az ilyen őszinte párok se bírják feldolgozni, főleg a nő.

14-es nem femcel, szerintem ezek inkább ilyen tinik, vagy huszonévesek, akik még álomvilágban élnek.

ma 14:34
 16/19 gergelice16 ***** válasza:
54%

#15 Nem tudom, te milyen kérdésnél beszélted ezt meg, de egyáltalánán nem így van, ahogy leírod. Csak azért mert vannak olyan érzelmileg fejletlen emberek, akik a bizalom helyett a szexre alapozzák a kapcsolatot, házasságot, még nem lesz minden ember ilyen. Igenis vannak, akik éretten, felnőtt módjára hoznak döntéseket, és vállalják ezeknek a következményeit. Mert az nem igazi elköteleződés, ha kiskapukat hagysz magadnak... És amúgy már láttam olyat, hogy valahol 40 év után is fennmaradt a szerelem, bár tény, hogy ezért nagyon sokat kell dolgoznia a párnak, és pont ezért ez már elég ritka manapság.

Itt a példa egy kérdésre, amiben azt tárgyalják, hogy mit gondolnak az emberek a szerelemről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..

ma 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Megkaptad a válaszokat. Most mit fogsz tenni?

A gyakori népe dönti el, hogy lefekszel vele vagy sem?

ma 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Fogalmad sincsen róla, hogy milyen lavinát indítasz el mindenkiben és micsoda kalamajkát okozol egy pillanatnyi örömért, no meg hogy visszasírod még ezt a jó házasságot, de akkor már késő lesz.
ma 15:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Legyél tökös elsősorban otthon is! Olyan értelemben, hogy állj oda az asszony elé és mondd meg neki, hogy mi a szitu! És akkor eldöntheti, hogy nyitott e a nyitott házasságra, vagy mehetsz.

Ez így tiszta.

Ha ehhez gyáva vagy vagy félted a házasságod, akkor ne csináld. Úgy is kiderül valamikor.

Amúgy meg, tudom, hogy nagyon sokan munkahelyen fognak maguknak szex- és egyéb partnert, de nagyon nem ajánlom! Volt benne részem, a legrosszabb helyzeteket tudja szülni. Főleg, ha NEM TISZTA kapcsolatról van szó. De még akkor sem egy leányálom.

Szóval: tisztán, őszintén, nyílt lapokkal játszál, vagy sehogy. Szerintem.

Ki tudja, lehet, hogy a feleséged is benne lenne, persze akkor engedd te is neki, hogy kedvére flörtölgessen és feküdjön le bárkivel...

ma 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!