Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg ennyire nehéz hűségesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nehéz hűségesnek maradni?

Figyelt kérdés
Srác vagyok és világ életemben hűséges voltam a barátnőimhez. Soha nem csaltam meg egyiket sem, ez ellenben nem mondható el. Minden komoly kapcsolatomban félrelépett a barátnőm. Tényleg ennyire nehéz hűségesnek maradni? Nem hiszem el, hogy nekem srác létemre megy, akkor a csajoknak nem. Pedig mindig olyan lányt választok akiből többet nézek ki és mégis mindig pofára esek. Most öszintén van még ebben a világban olyan lány aki hűséges tud lenni?

2012. nov. 19. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert te mindig olyan lányokat fogtál ki, akik megcsaltak, vagy a többségük ilyen, az nem azt jelenti, hogy az összes. Ne általánosíts.

Igazából nem tudom mi viszi rá az embert a megcsalásra.

Én hűséges vagyok, az is maradok.

2012. nov. 19. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aki megcsal, az egy égetnivaló *****. Nincs kifogás, hogy részeg voltam, v elhanyagol, vagy mert hülye voltam stb...ha nem oké, meg kell beszélni, v szakítani, de míg párkapcsolatban vagyok, sose csalnám meg..alapvető becsületi, és erkölcsi, illetve fair kérdés...
2012. nov. 19. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is hűséges lány vagyok, s én meg hozzám illő fiút nem találtam még..
2012. nov. 19. 21:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló nem általánosítani akartam, még ha nagyon annak is hangzik. Egyszerűen csak kiírtam a bánatomat. Azért örülök, hogy itt vagytok páran akik hűségessekk. Bár én már nem tudom, hogy valaha képes leszek-e megbízni még egyszer egy lányban... :(
2012. nov. 19. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Átérzem, ugyanezt gondolom magammal kapcsolatban...mármint, h elég nehéz lesz újra bíznom egy fiúban..
2012. nov. 19. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Tudod Kérdező, az az érdekes, hogy az evolúciómániások szerint a férfi az, aki mindenáron félre kell, hogy lépjen, mivel szórnia kell a magvait. Míg a nők a biztonságra törekednek egy megbízható hím oldalán és csak akkor lépnek félre, ha valami gond van a kapcsolatukban.

Viszont újabban nemcsak tőled, hanem másoktól is azt hallom, hogy manapság már a nők lépnek gyakrabban félre és állítólag olyankor is, amikor elvileg a kapcsolatuk a legnagyobb rendben van.

A kérdésre válaszolva egyébként biztos vagyok benne, hogy vannak. Csak meg kell találni.

2012. nov. 19. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Én soha, senkit nem csaltam meg, és nem is fogok!! (lány vagyok) Bezzeg engem már megcsaltak, nem is akárhogy...
2012. nov. 19. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem nehéz hűségesnek maradni. Csak te mindig beválasztasz. Próbálj meg inkább egy szolid lányt, ne egy kihívót.
2012. nov. 19. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Megpróbálom elmagyarázni valahogy a dolgokat. Tudom, hogy ribancozni fognak itt sokan, de...

Szolid lány vagyok, nem kihívó, de a kisugárzásom erős. A férfiak egy része szabályosan bevadul tőlem. Rengeteg férfitól hallottam már azt, hogy ahogy meglátott csak arra tudott gondolni, hogy leszopom, vagy hogy keményen megdug. Az okot egyikük sem tudta elmondani. Nos, a helyzet nálam hasonló. Volt egy 2 éves komoly kapcsolatom, szerettem a fiút, de valami mégis hiányzott. Amikor egy nő érzi azt, hogy a férfiak legszívesebben ott helyben meghágnák, akkor előbb-utóbb akarva akaratlanul enged a kísértésnek. És főleg ezek a felajzott hímek nem ismernek határokat, akkor is nyomulnak, ha pontosan tudják, hogy kapcsolatban vagyok. Egy alkalmat kihasználtam, nincs mit magyarázni, utána viszont rájöttem, hogy nincs értelme a komoly kapcsolatnak. Rájöttem, hogy képtelen vagyok a monogámiára. Beszélgettem egy pszichológussal (férfi) erről. Azt mondja, hogy főleg az intelligens, művelt nőkre jellemző ez, hogy nem tudnak egy férfi mellett megmaradni, főleg, ha nem kapnak elég szexet. Szerinte (és van benne valami) minél okosabb egy nő, annál jobban és sűrűbben kívánja a szexet. És pont emiatt vadulnak be tőlem a férfiak, mert látják rajtam, hogy b*szós vagyok, ha fogalmazhatok így. Az pedig, hogy ők bevadulnak, megvadít engem is. Pont ezért nem akarok kapcsolatot, esetleg csak olyan emberrel, aki ilyen, mint én. Különben nincs értelme. Lehet, hogy a te barátnőid sem voltak monogám természetűek. Egyébként a férfiak sem különbek, ha itt tartunk. Voltam egy fiúval, akinek kapcsolata volt. Erről nem tudtam, csak miután lefeküdtem vele, vallotta be, hogy jár valakivel és komoly. Bűntudata volt, pedig ő kezdeményezett. Én soha nem kezdeményezek. Egy olyan fiú volt, akiből ki sem nézné az ember, hogy egyáltalán megfordulna a fejében az, hogy megcsalná a párját. Egy szerény, átlagos, de számomra vonzó fiú. Szerintem ne keseredj el, megfogod találni a megfelelő lányt. ;) 21/N.

2012. nov. 19. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Istenemre mondom, irigyellek! Igaz, én férfi vagyok, ami alapból nehezebbé teszi a dolgot, de velem abszolút nem akarnak elfeküdni a lányok, mert állítólag semmi férfias kisugárzásom nincs. Szerintem egyébként van egy jópár fiú, akik egyébként teljesen sikertelenek; ők akár még el is néznék neked ezt, ha cserébe velük járnál.
2012. nov. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!