Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor fog leállni a munkatársa...

Mikor fog leállni a munkatársam vajon?

Figyelt kérdés

Visszautasítottam, azóta szemétkedik, soha nem kéne mert dühkitörései vannak, elvonási tünetei.

Olyanokat mond hogy elege van a haszonleső nőkből, az aranyásókból. Pedig albérletben lakik egyedül, és hisztizik hogy keveset keres.

Nekem férjem van és ha nem lenne, ő akkor sem kellene.

Miért gondolja minden elutasított férfi hogy a szegénysége az oka?

tegnap 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

"Visszautasítottam, azóta szemétkedik"

Ezt jelentheted a HR-nél vagy a főnöködnél.

Vagy is inkább úgy írom, hogy jelentsd mindenképpen.

tegnap 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:

"Miért gondolja minden elutasított férfi hogy a szegénysége az oka?"

Szerintem nem gondolja ezt mind, csak akinek ez akadt be valamiért.

A minap volt itt egy kérdező, az meg volt róla győződve, hogy azért nincs csaja, mert túl magas (pedig lehet ő sem volt gazdag 🙃).

Ezek nyilván nem a legvonzóbb tulajdonságok, de bőven nem kizáró tényezők tapasztalataim alapján, csak akkor válnak azzá, ha az adott ember maga nem tud túllépni rajta...

Nyilván a kedves kollégád is csak ezzel "nyugtatja" magát, hogy azért nincs nője, mert mindegyik aranyásó, ő meg csóró, holott ahogy írod, ez a legkisebb baj vele.

Azt viszont nem tudom, hogy mikor áll le, az ilyen megkeseredett emberek nagyon sokáig képesek rágni a saját kis gumicsontjukat, és elég piti kis bosszúállók sokszor. Lehet tényleg nem ártana jelezni valakinek, mielőtt bedurvul.

tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!