Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a munkatársad folyton hozzádérne, mindig közel menne hozzád, akitől undorodsz?
Ilyenkor elővennék mindent, amit az asszertivitásról tudok, és tartanék vele egy 1:1 meetinget erről.
Ha ez után is előfordul, akkor elküldeném a gcibe.
Ez mit jelent? Bele liheg az arcodba? Oda bújik/simul hozzád? Nem mindegy...
Ha pl. az zavar, hogy a melletted lévő székre ült és csendben végzi a munkáját, akkor ott nem nagyon tudsz mit szólni.
Amennyiben nyomul és próbál közeledni, úgy természetesen szólni kell neki, hogy tartsa szépen a tisztes távolságot. Nem kell tűrni.
Rászólnék. Van aki nem érti, nem veszi komolyan ha szépen mondod sajnos. A legutóbbi ragadvány munkatársam megölelt hátulról és csak kibukott belőlem hogy "fújjj menj már innen, te pedofil" 😂 ő olyan 60-80 kinézetre, én meg 25 voltam.
Naahhh ezek után nem ölelgetett 😁
Olyanokat mond hogy ha mi egy pár lennék, akkor milyen lovagias lenne stb.
Hozzámér, a csípőmhöz.
Sőt a múltkor azt mondta nézzek már meg valamilyen dokumentumot a szekrény aljáról, utána kapcsoltam hogy ez a fenekemet lesi amikor lehajoltam.
Először megmondtam neki hogy ilyen nem kéne mint ő, utána bunkó paraszt voltam, aztán azt is mondtam hogy szólok a főnökünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!