Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli pasik miért néznek ki rosszabbul?
Nem a magas, izmos szépfiúkat vadászom. Teljesen átlagos férfiakkal szeretnék ismerkedni, de egy bizonyos ápoltság, igényesség elvárt lenne. Erre valahányszor kinézek valakit, mindig kiderül, hogy foglalt.
Akikről tudom, hogy szinglik, azoknál meg az igényes megjelenés felejtős. De van, akinél az ápoltság is.
Ez miért van? A pasik ennyire nem tudnak egyedül felöltözni, fodrászhoz menni, meg odafigyelni magukra?
Ráadásul 40 felett ez még látványosabb. A házas férfiak sokkal egészségesebbek ránézésre is. Az agglegények meg akkor is öregebbnek néznek ki, ha nem isznak és cigiznek. Aki meg igen, azt hagyjuk is. Mint valami 60+ csöves.
Ennek nem fordítva kéne lennie? Mármint hogy a szingli pasik jobban odafigyelnek, hogy vonzóak legyenek, sportolnak, egészségesen étkeznek, igényes a ruhatáruk, hogy a nők jobban felfigyeljenek.
Még a fiatal kollégán is észrevettem, hogy mióta együtt jár a barátnőjével, sokkal stílusosabb, még a bőre is szebb.
Szingli 30-as pasiként most sértve érzem magam 😂
Én odafigyelek magamra ápolt, igényes vagyok, odafigyelek magamra.
Egészségesen étkezem,nem dohányzom, minimálisan fogyasztok alkoholt,lyukas fogam sincs.
Úgyhogy ki kérem magamnak ezt az általánosítást.
Girlfriend effect
Keress rá! Pont erről szól.
Biztos vanank kivételek, én is ismerek párat, de alapvetően én is ezt látom. De ha csak a férjemet nézem. Nem nézett ki rosszul, amikor összejöttünk, de azért most sokkal jobban. Egy részt a ruhái kiválasztásában most már kikéri a véleményemet, ha sportolok, sokszor jön velem, vagy csinál valamit külön, mert úgy már zavarja a punnyadás, ha látja hogy én közben mozgok. Ha valamiért pár éjszakát külön töltünk családnál, mindketten elég későn fekszünk le, de ha együtt vagyunk itthon, egymás miatt szépen tartunk egy egészséges bioritmust. Mikor összejöttünk, végig ki volt pattogva a combja, azt mondta mindig is ilyen volt. Ilyen zacskós bolognai, meg ilyenek voltak az étrendje. Aztán összejöttünk és én nem használok semmilyen ízfokozót, mindig itthon főzünk (ő is nagyon szépen megtanult rendesen főzni) és azóta nincs kipattogva a combja.
Szóval szerintem összességében egy párkapcsolatban figyelnek egymásra a felek, de főleg a férfiakra a nők és ez hosszú évek alatt szépen meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!