Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akar velem talalkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar velem talalkozni akkor neha minek irkal ram hogy miujsag?

Figyelt kérdés
Regen szexkapcsolatba voltunk. Aztan felszivodott. Neha ramir h miujsag, de ha mondom talizzunk kifogasokat keres h miert nem. Akkor mnek ir nekem? Kb 2 hetente ir ram, de csak sablonosan, megkerdi mi a helyzet, 2 mondatba mesel magarol azt kb ennyi. Szoval azt se mondhatom hogy hosszu csetelesek vannak, mert kb par sort beszelunk, azt is 2 hetente

#chatelés #felszivodott
tegnap 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Szimplán unatkozik! Nekem is van ilyen exem, aki néha megtalál mikor egyedül van. Ugyanúgy nem akart ő sem találkozni, de azért kamuzott, hogy igen, meg megbeszéljük, aztán másnap meg hiába hívtam nem vette fel a telefont, és persze a szokásos duma, hogy sokat dolgozik, fáradt stb. Az ilyennel nem kell foglalkozni, rázd le!
tegnap 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én exem attól érzi jó embernek magát, ha mindenkivel vált pár felületes szót. Nem kell ebben többet belegondolni.
tegnap 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
De ezt se ertem, ha unalombol ir akkor nem 2 mondattal tudna le hanem hosszu csevegesek lennenek. Azzt tudom hogy mikor kapcsolstba voltunk akkor reggeltol estig irkaltunk egymasnak.
tegnap 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit érteni. Engedd el. Nekem is van hasonló ügyem, értelmezhetetlen a pasi, de nem kell belelátni abba semmit, hogy néha kiprésel magából egy miújságot.
tegnap 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért csetelsz vele egyáltalán?
tegnap 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert nincs épp nője-pasija és dugna. Kizárólag ennyi az ok.
tegnap 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Kivancsi mikor lesz már pasid. Kb soha?
tegnap 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet így próbál megtartani opcióként. Ha most nem írna, akkor mondjuk egy év múlva már fura lenne felkeresni a semmiből, hogy most már lenne kedve szexelni, épp nincs senki más kéznél. De így, hogy néha megkérdezi mi van veled, talonban tud tartani. Bár ha ez is van a háttérben, azért neki is éreznie kéne, hogy ezekkel a pár mondatokkal sokáig nem fogja tudni fenttartani az érdeklődésedet és egy idő után már te nem akarsz majd találkozni.
tegnap 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Magányos, enyhíti a szorongását.
tegnap 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!