Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az olyan kérdésekre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az olyan kérdésekre, hogy "miket várnak el a nők" teljesen hétköznapi válaszok jönnek, akkor hol csúszik el a társkeresés férfiak oldaláról?

Figyelt kérdés

Megpróbálom összefoglalni mire gondolok. Itt az oldalon sokszor írják azt, hogy a nőknek teljesíthetetlen elvárásaik vannak, de mikor konkrétan úgy teszik fel a kérdést, hogy mit szeretnének a nők, akkor a válaszokból nem az jön át, hogy csak a nagyon jó külsejű, nagydumás, nettó millió felett kereső, bizonyos pénisz mérettel rendelkező férfiak rúgnak labdába, hanem ilyesmik vannak, hogy dolgozzon, tudjon kommunikálni, legyenek értelmes céljai, megélhetése, adjon magára, egyszóval álljon meg a lábán.

A kettő elég távol áll egymástól, most akkor vagy az van, hogy vannak bizonyos nők, akiknek tényleg elrugaszkodott elvárásaik vannak és náluk csapódik le a kereslet nagyrésze, ahonnan persze csak frusztrációt gyűjt be a férfiak zöme. Vagy az van, hogy a nők nem őszinték és valójában sokkal inkább válogatnak, mint amiket leírnak. Azt nem tudom elhinni, hogy a férfiak nagyrésze ne tudná megugrani azokat az alap dolgokat, amiket leírtam az előbb, azok maguktól értetődőek kellene legyenek, függetlenül attól, hogy akar valaki társat vagy sem. Vagy csak mi, mint társadalom valamit nagyon rosszul csinálunk és nem teremtjük meg az alkalmakat arra, hogy a normális emberek egymásra találjanak.

ma 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég sok elvárásom van, annál a kérdésnél is válaszoltam, de ennek ellenére simán lehet, hogy valaki mindent teljesít, de ha nincs meg a kémia meg a vonzalom, akkor nem lesz belőle semmi. Egyébként szerintem a való életben nincs akkora probléma a társkeresésből, nekem a baráti körömben szinte mindenki kapcsolatban van, pedig nagy rész férfiakból áll. Egyszerűen gyakorira csak szenvedni jönnek fel az emberek.
ma 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt naponta pár megkeseredett, frusztrált ember kérdez és fogalmaz meg általánositó dolgokat a nőkről, csupán ennyi a válasz. Akinek nincsenek irreális elvárásai és jól be tudja lőni a szintjét, az előbb-utóbb talál magához illő társat. Nem mondom, hogy könnyű a mai világban, dehát ez van sajnos.
ma 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 Pontosan. Alkalmanként, sűrű kihagyásokkal, de már 15 éve használom ezt az oldalt. Azóta ugyanattól a húsz embertől kapom a privát üzeneteket. Nők nevében válaszolgatnak.
ma 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

A fő probléma a társkeresésben az, hogy van sok szingli nő meg van sok szingli pasi, de ők nem egymást keresik: a szingli pasik más miatt szinglik, mint a szingli nők, totálisan elcsúszik egymáson a két csoport.

Ha egy pasi szingli, annak általában az az oka, hogy alacsony intelligenciaszintű, alulképzett, igénytelen, rosszul kommunikál és mérhetetlenül egyszerű. A társkeresésben is megjelenik ez az egyszerűsége, többnyire egy gondozót, pótanyukát keres, aki főz és mos neki, illetve szexuális tárgyként kezelhető.

Ha egy nő szingli, annak meg pont az ellenkezője az oka: általában túlképzett, ambíciózus, önellátó, sokat gondolkozik, sokat szorong, mindig többet vár önmagától, és nagyon szeretne egy olyan társat, aki megérti őt, intellektuálisan is vele egy szinten van, illetve nem csak a pvncija miatt van vele.

Gondolom elég egyszerű belátni, hogy a két fenti csoport között áthidalhatatlan a szakadék. Ezek a szerencsétlen pasik nem fognak tudni feljönni a nők szintjére, a nők meg inkább szenvednek egyedül, mint hogy egy nem egyenrangú kapcsolatban legyenek.

ma 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
4, tökéletesen leírta 100%-ban. Az a nő vagyok, akit leírt. És igen, pont ilyen férfiak találnak meg. Aki meg nem ilyen és megtalál, az meg házas.
ma 20:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Ennyire le lehetne egyszerűsíteni? Én ismerek teljesen konszolidált, normális egzisztenciával rendelkező férfiakat is, akik egyedül élnek. Szerintem sok esetben inkább a motivációval vagy pontosabban annak hiányával van a probléma, mint az adottságaikkal.

ma 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 természetesen leegyszerűsítettem a helyzetet, de nagyvonalakban tényleg az a probléma, hogy képtelenség összeboronálni két olyan embert, akikben az égvilágon semmi közös nincs: mások az igények, mások az elképzelések, célok, elvek.

És sajnos tényleg az van, hogy egy nőnek minél magasabb az intelligenciahányadosa, annál nehezebben fog párt találni, a pasiknál meg pont az ellentéte van. Nagyon-nagyon ritka, hogy egy képzett, értelmes, igényes pasi egy nőnek se kelljen. Akkor inkább az van, hogy ő valójában meleg, vagy iszonyatosan befelé forduló és különc.

ma 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
21%

Nem csúszik el sehol. A legtöbb férfi és nő párkapcsolatban van. Kisebbség, akik nem, és közöttük is van jócskán, akik valami miatt nem akarnak párt.

Szerintem sokkal nagyobb baj és kihívás a párkapcsolatok tartóssága.

ma 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Most nem azokról beszélünk, akik kapcsolatban vannak, hanem akik nincsenek. Tökmindegy hogy ők kisebbség vagy se.
ma 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!