Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akadály egy kapcsolatban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akadály egy kapcsolatban, ha a felek külömböző zenei stílust szeretnek?

Figyelt kérdés
febr. 2. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Aszontad van egyezès.miek számít akkor?
febr. 3. 05:41
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Nálam az lenne. Milyen zenét szeretsz, megmondom ki vagy.

Tingli-tangli darambész, politoxi goások, műmájer rapperek, nyálcsorgató divatrajongók felejtősek. Minőségi blues, rock, alter, idie a minimum belépő egy nőtől, a többi csak irányítható kislány.

febr. 3. 06:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Pont egy.f érfinek gondja mit hallgat a nő.mem hiszem
febr. 3. 06:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12es butuska vagy megmondom zene nélkülis
febr. 3. 06:43
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
válasszad a tucatzenés rádió halgatós butát
febr. 3. 06:46
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

16 Nem, nem. Csak ahogy egy borász nem iszik kannást, úgy egy zenész sem hallgat szemetet.

12.

febr. 3. 07:05
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, nem 16, hanem 15. hozzászólónak ment a 17.
febr. 3. 07:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Engem a mulatóssal lehet kiűzni a világból, de a gengszter reppet sem bírom, ill. az obszcén szövegű zenéket sem. Alapvetően eklektikus a zenei ízlésem, számtalan stílusban megtalálom a kedvencemet. Az akusztikus van előrébb, de az elektronikusban is vannak favoritok. Nálam a dallamosság, a kiváló énekhang fontos, kissé audiofil vagyok, szeretem a hangminőséget is. Azért csak kissé, mert ezt behatárolja a pénztárca. 5.1 Yamaha hifim van pár éve Jamo hangfalakkal. Itthon dolgozom, így munka mellett, de takarítás közben is szól és a házimozizást is evvel valósítjuk meg. Szuper hangja van, ám nem több milliós cucc. Megvan az előző Kenwood hifi is, az kamasz fiam emeleti szobájában van. Annak nagyon kemény bass hangfalai vannak.

Nejem botfülű. Szereti a zenét, de zenei memóriája sincs, nem képes felismerni a dalok, zenék többségét. Ebből adódóan főként a magyar és franciaszövegű zenéket szereti, amelyeket érti, illetve a nosztalgiát lovagolja meg. Amely zenéket hallott gyermekkorában, fiatalon sokszor, azokat ismeri fel nagyjából. De előadókat 90 százalékban nem tudná megnevezni, sőt, a hangszereket sem, amelyeket éppen hall. (dob, gitár persze megy) A hangminőség neki mindegy! Lehet Sokol rádió vagy hifi, egyre megy nála.

Koncertre szívesen jön, hiszen szórakozás számára is. Családosan, barátokkal szoktunk menni alkalmilag, rocktól a komolyzenéig.

Párkapcsolatunkba nem zavar be a zenei különbség!

Amennyiben valaki a mulatóst, obszcén szövegű zenéket kedveli, avval én nem maradok együtt, mindenki mással elég jól ki tudok jönni.

tegnap 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a csendet szeretem, vagy még a hírek az, ami mehet a háttérben, esetleg egy informatív beszélgetős.

műsor, riport. Megőrülnék olyan pártól, mint a 18-as. De nyilván össze se jönnénk, mert nem lennénk összevalók. Hacsak nem fülhallgatóval hallgatná a zenét.

Nagyon ritkán, éves szinten pár alkalommal hallgatok zenét, a munkahelyemen meg folyton szól a rádió, valamelyik zenés adó, így az, valamint a YouTube videókban, shortokban hallott zenék tökéletesen elegendőek számomra mennyiségileg és minőségileg is.

tegnap 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Az

Ha 6 órát ülünk a kocsiban és ő álgengszer rap zenét vagy country-t vagy hörgő metált akar hallgatni, akkor rosszul lennék és hanynék

tegnap 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!