Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadály egy kapcsolatban, ha a felek külömböző zenei stílust szeretnek?
Nálam nem, de én pl azokat az embereket nem szeretem - párkapcsolati értelemben - akik annyira zenefanok, hogy állandóan koncertekre járnak, megállás nélkül a zenéről, koncertekről beszélnek, teljesen mindegy, milyen műfaj, mert habár én is napi 10 órában zenét hallgatok általában, engem mint téma, halálosan untat és koncertekre járni sem szeretek.
Annak örülnék, ha lenne pár közös kedvencünk, de nekem a zenehallgatás általában solo tevékenység, munka meg útközben hallgatom, itthon hangfallal csak ha egyedül vagyok és pl takarítok vagy ilyesmi. Olyan nem volt egyik kapcsolatomban sem, hogy közös zenehallgatás lett volna a program. Kocsiban meg általában a rádió megy, max hosszabb utakra választunk valami olyan listát Spotifyon, ami mindenkinek megfelel.
Sztem igen
Ha vmi komplexusos fake gengszter rappet hallgatna egész nap, felrobbanna tőle a fejem
Hogyha mindkét félnek nagyon fontos a zenehallgatás és vagy egymásra akarják erőltetni a teljesen ellentétes zenei ízlésüket, akkor lehet akadály.
De azért szerintem ez elég ritka, hogy emiatt érjen véget egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!