Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akadály egy kapcsolatban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akadály egy kapcsolatban, ha a felek külömböző zenei stílust szeretnek?

Figyelt kérdés
febr. 2. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Ha kulturaltan aaaikra figyelve akkor nem
febr. 2. 20:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Van persze közös kedvenc is.
febr. 2. 20:52
 3/17 anonim ***** válasza:
45%
Nekem az. Pl egy rockerrel metálossal kapásbol össze se jövök.
febr. 2. 20:55
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Rob Halford az isten
febr. 2. 21:03
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlen akadály csak több macera.
febr. 2. 21:08
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Nálam nem, de én pl azokat az embereket nem szeretem - párkapcsolati értelemben - akik annyira zenefanok, hogy állandóan koncertekre járnak, megállás nélkül a zenéről, koncertekről beszélnek, teljesen mindegy, milyen műfaj, mert habár én is napi 10 órában zenét hallgatok általában, engem mint téma, halálosan untat és koncertekre járni sem szeretek.

Annak örülnék, ha lenne pár közös kedvencünk, de nekem a zenehallgatás általában solo tevékenység, munka meg útközben hallgatom, itthon hangfallal csak ha egyedül vagyok és pl takarítok vagy ilyesmi. Olyan nem volt egyik kapcsolatomban sem, hogy közös zenehallgatás lett volna a program. Kocsiban meg általában a rádió megy, max hosszabb utakra választunk valami olyan listát Spotifyon, ami mindenkinek megfelel.

febr. 2. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
57%

Sztem igen

Ha vmi komplexusos fake gengszter rappet hallgatna egész nap, felrobbanna tőle a fejem

febr. 2. 21:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Hogyha mindkét félnek nagyon fontos a zenehallgatás és vagy egymásra akarják erőltetni a teljesen ellentétes zenei ízlésüket, akkor lehet akadály.

De azért szerintem ez elég ritka, hogy emiatt érjen véget egy kapcsolat.

febr. 3. 00:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak fejhallgatóval kell hallgatni.
febr. 3. 02:24
 10/17 anonim válasza:
Ez a legnagyobb gondod a csajjal?Furcsa ez nekem.Másban ami nagyonfontos nem egyezel vele akkor hagyyad.
febr. 3. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!