Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mernek találkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek találkozni?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy ha pl társkeresőn elkezdünk írogatni jó minden de mikor talira kerülne a sor egyszerűen nem mernek találkozni a csajok.?

Meg hallok olyanokat hogy kapcsolatban vannak de nincs köztük szex ?

Mi van a világgal?

Vagy csak maradi vagyok?

38F

ma 07:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Messze kerülöm az olyan embereket, akik túláltalánosítanak és mindenkinél különbnek érzik magukat. Lehet, hogy más is így van ezzel.
ma 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
De jó neked...én ÖT NAPJA beszélek egy lánnyal...már szexelni akar. 😟 Mondtam is neki, hogy van a társkeresés meg a dugópajti...neki az kell, hagyjon engem békén inkább.
ma 08:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen kb 2 kategória van, ah egyik aki minden jöttmentnek szétteszi a làbàt a màsik meg akivel egy hónap irogatás utàn sem tudsz talàlkozni vagy randiztok fél évig és még csók sincs 😄 Előző baràtnőm is 2 héten belül megvolt mondjuk az 1 évig tartott de lehet csalt is,bàr ez csak egy megérzés nem derült ki
ma 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha kicsit várni kell rá. :)
ma 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Anonim az oldal így én bevallom: sokkal csúnyábbnak tartom magam, mint amilyennek tűnök képeken.

Így sokszor csak egó növelőnek használom a tindert, és esküszöm szívem szerint talalkoznek sok férfival, de egyszerűen félek, hogy csalódna. Nem szerkesztem agyon a képeimet, de pl egy szem karika eltüntető filter alap minden képemen. Egyszerűen csúnyának tartom magam és nem merem vállalni az igazi kinézetem mert félek úgy sosem tetszenék senkinek. Csak ennyi van mögötte. De mondom, bár ne így lenne, mert én nem játékból beszélek velük, csak mindig utólag jövök rá, hogy jaaa, a találkozás már nem fog menni, nincs elég bátorságom.

Nálam speciel ez van és ezért tűnök el ha valaki találkozni szeretni.

ma 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Na akkor igaz az elméletem hogy sok nő egónövelőként megy fel ,látja hogy fél perc alatt 20 kedvelést kap és megnyugszik hogy ő még kellene valakinek és ennyibe marad.. (igaz az a 20 làjk nem minőségi pasiktól érkezik csak meg akarjàk dugni). Csak amikor komolyan akarnàd majd akkor jön a pofàra esés mert ràjössz arra amit a zàrójeles részben ìrtam és addigra az az 1-2 akit offoltàl azoknak már nem fogsz kelleni 🤷
ma 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nemtom
ma 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
#2! Irigykedek rád!
ma 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
#2 Jajj te szegény rá akar ugrani a bránerre és te nemtudod mit kezdj a helyzettel 🥴
ma 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!