Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feministákat mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministákat mennyire lehet komolyan venni, az alapján, hogy milyen sportot fedeztek fel maguknak?

Figyelt kérdés

Ez a videó nem rég jött velem szembe.

[link]

Mielőtt azt gondolnátok, hogy ez valami incel propaganda:

Egy konzevatív nő, Csenge beszél a videón.

ma 11:07
 1/7 A kérdező kommentje:

Nézzétek végig ezt a shortvideot, benne van, hogy feminista sportként tálalja ezt a nemzetközi média...

Meg az a fiatal csaj aki nyilatkozik...

ma 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is buta dolog, nem tartom sportnak, de semmi köze nincsen se a nők, se a feministák megítéléséhez. Értelmes ember szerint legalábbis biztosan nincs.

Ennyi erővel én az alapján ítéljem meg a férfiakat, hogy mekkora hányaduk fekszik éjszakánként részegen egy kocsmában? Ez is olyasmi "hobbi", amit a férfiak fedeztek fel maguknak, több ezer éve kedvelt szórakozása sokaknak, szóval? Az valóban káros, ez csak egy fura játék, ami amúgy is többnyire a kiskamaszok körében népszerű (esélyesen azért, mert nincs pénzük valódi lóra és lovagló leckékre).

Ehhez egyébként nagyon hasonló a cardboard tube fighting ( https://www.youtube.com/watch?v=ITMfFLlkSNA), ami pedig egy férfi, Robert Easley, találmánya, aki egyébként a "sport" nemzetközi egyesületének a vezetője. Mindkettő ugyanúgy arra épül, hogy a gyerekkorban kedvelt játékokat átültessék egy idősebb generáció lehetőségei közé, mint sport (bár mindkét esetben főleg a fiatalabbak vesznek részt a dologban). Akkor én ez alapján ítéljem meg a férfiakat? :) Ú, vagy az alapján, hogy a középkorban a férfiak körében volt olyan játék, amiben fel kellett kapni egy törpenövésű embert és a lehető legmesszebb eldobni (aminek egyébként a mai napig fennáll egy típusa)?

Az emberek, nemtől függetlenül, mindig is találtak ki buta, fura dolgokat. Ezekből komolyabb ítéleteket levonni egyszerűen ostobaság.

25/N

ma 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Feminista vagyok, de szerintem ez egy elég vicces hobbi, én nem csinálnám, kisgyerekeknek tök jó, meg mondjuk szerintem felnőttként is csináljon bárki bármit, ha személyesen ismernék ilyen embert, nem ítélném el, de így látatlanban általánosságban elég érdekes😃
ma 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem kb. egymillió ennél sokkal, de sokkal nem csak viccesebb dolog létezik, de olyanok is, amik másoknak ártanak. Igazán nem értem mi a baj azzal, ha valaki ezt akarja csinálni. Mármint vannak emberek akik horgásznak, bélyeget gyűjtenek, kézműveskednek, lovagolnak, kötnek, van az a nő aki egy nap alatt 100 férfival szexelt, és vannak férfiak akiknek ugyanez a céljuk, de meg sem ütközik rajta senki. Gondolj bele egyébként minden sport és tánc eleve kitalált szabályok és mozdulatsorok - játékon kívül teljesen értelmetlen - ismételgetése. Például ha én ülök egy irodában és munka közben felállok és szteppelni kezdek akkor mindenki teljesen bolondnak fog nézni, ha ugyanezt teszem egy tánceseményen, akkor minden rendben van. Szóval nem értem, hogy random embereknek miért fáj ez a sport, számomra kívülállóként tökéletesen mindegy, hogy valaki ezt csinálja, vagy sem.

Hogy ez mitől lenne feminista sport, azt nem értem. Én feministaként semmilyen kapcsolatban nem állok vele, más feministák sem az ismerettségi körömben, sőt még nemzetközi ilyen témájú oldalakon sem láttam, hogy a mozgalom magának követelné a sportot. Nem lett ez semmilyen módon kikiáltva, szóval gondolom egy hergelő-kattintásvadász influencer gúnyolódása miatt lett ez a mi nemzeti sportunk. Szerintem érdemes elsajátítani a kritikus gondolkodást, és ezzel válogatni a ránk zúduló információtengerben, nem a látott videóhoz hasonlóan össze-vissza beszélni és hergelni a népet (bár továbbra sem értem mi ebben a probléma).

ma 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy konzevatív nő, Csenge beszél a videón.

Az látszik. Az egész egy jobboldali erőltetett lejaratasnak hangzik. Kenyszeresen hasznalni a liberalizmus meg feminizmus szavakat ott,ahol semmi keresnivalójuk. Ez egy finn baromkodas és semmi koze ilyesmikhez

ma 12:07
 6/7 A kérdező kommentje:

"Ennyi erővel én az alapján ítéljem meg a férfiakat, hogy mekkora hányaduk fekszik éjszakánként részegen egy kocsmában?"

A részeg férfiakról nem szólnak cikkek, ahol más férfiak méltatják őket.

A feminizmust egyébként nem ez alapján ítélem meg. Ez csak úgymond az i-re a pont.

Én nem szimpatizálok a feminizmussal, mert annak amit művelnek semmi köze nincsen a nő egyenlőségi jogokhoz (az egyenlőséghez meg jobban nem). Ellenben a viselkedésük, a nézeteik, a stíluk, finoman szólva hagy némi kivetnivalót.

Ha azt gondolod, hogy gyűlölöm a feministákat, akkor tévedsz: a modern feministák jelentős részéről azt gondolom, hogy többségében lelkileg sérült emberek, akik segítségre szorulnak, mert belekeveredtek egy rossz házasságba, ahol a férjül terrorizálta őket, vagy olyan családból jönnek, ahol volt egy agresszív apa. Ezeknek a nőknek azonban nem feminizmusra, hanem egy jó pszichológusra lenne szükségük. És ez nem ciki.

Egy talpraesett nőnek nincs szüksége feminizmusra, mert ki tud állni magáért, kerüli a balhés alakokat, és emiatt a férfiak előtt is van tekintélye.

Úgy tűnik, Csenge is megvan feminizmus nélkül, egy értelmes ember.

ma 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a Csenge is feminista, csak szólok.
ma 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!