Ezek a feministák tényleg komolyan gondolják, hogy ez gyönyörű?
Ennél szebb női testet még nem láttam.
Én dugnám.
A feministák beteg emberek. A frusztrációikat nem normális férfigyűlöletben igyekeznek levezetni. Még az értelmesebb nők is elhatárolódnak tőlük mert többet ártanak nekik mint használnak.
A képen látható izé is provokációs célt szolgál. Nyilván nibcs olyan egészséges férfi akinek felállna rá ezért rá leget fogni, hogy milyen szemetek a Férfiak, mert hát neki belső szépsége van, miközben nyilván azt hiszi, hogy neki jár a 190 magas izomagy.
Valaki biztosan (BBW-oldalakon kell szétnézni :D ).
Amúgy ez a nő elég rossz példa. Amennyire tudom, a sima, értékítélet nélküli elfogadás a Fat Acceptance mozgalom célja, nem pedig az, hogy szépnek tekintsék.
A feminizmus mondanivalója ehhez a dologhoz csak annyi, hogy mindenkinek joga van nőnek érezni magát és szépnek érezni magát testsúlytól függetlenül. Baj az, hogy a média erőszakosan nyomatja, hogy csak soványan vagy szép, ez az oka rengeteg anorexiának, bulimiának, depressziónak fiatal lányoknál.
Egy nőnek joga van teljes értékű személynek érezni magát anélkül, hogy másoknak akarjon megfelelni. Ha változtatni akar magán az remek, de saját maga miatt tegye, ne azért hogy a férfiaknak tessen.
Ha egy kövér férfinak lehet csinos barátnője, egy kövér nőnek is lehet pasija aki szereti, nem?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!