Ezek a feministák tényleg komolyan gondolják, hogy ez gyönyörű?
a feministák meg a liberálisok úgy általában egy hibás ideológiát kergetnek, illetve próbálnak ráerőszakolni az emberekre.
semmivel sem jobbak, mint a kommunisták.
"honnan vetted, hogy a feministák szerint nincs jogod ahhoz, hogy ez ne tetsszen neked?"
Mert a beteges elméjük szerint férfiként te csak rossz lehetsz.
Amúgy senkit nem szóltam le csak elmondtam, hogy sok férfi szemében talán nem lesz vonzód.
#8:
"A feminizmus mondanivalója ehhez a dologhoz csak annyi, hogy mindenkinek joga van nőnek érezni magát és szépnek érezni magát testsúlytól függetlenül."
Itt van az alapvető probléma, ami jellemző az újbalosokra, az LMBTQ-ra, a feministákra is. Mert itt te arról beszélsz, hogy joga van olyasminek érezni magát, ami nem. Pont, mint a transzneműek esetében. Szerintem meg pont az a probléma, hogy ma mindenki azt gondolja, helyes, hogy olyannak érezze magát, ami nem, és nem akarja, hogy bárki is akár csak vitatni merte ezt.
"Baj az, hogy a média erőszakosan nyomatja, hogy csak soványan vagy szép, ez az oka rengeteg anorexiának, bulimiának, depressziónak fiatal lányoknál."
Én férfi vagyok, és egy van egy kis pocakom. Van, aki szerint nincs vele semmi baj, én mégse tartom vonzónak. Ez nem a média hibája. Se a túl kövér, se a túl vékony test nem vonzó, nem is volt az soha. Van, akinek bejön, vannak olyan kövérebb nők, akik kedvesek, jó társaság, szép az arcuk, és rengetegen találnak párt is. Ezzel nincs semmi baj. Értelmes ember nem is dörgöli az orruk alá, hogy kövérek, mint ahogy egy csúnya embernek se dörgöljük az orra alá, hogy csúnya, mert vannak érzései. De azt senki ne várja, hogy azt mondjuk szép, amikor nem az. És az újbalosok, LMBTQ-sok, feministák pontosan ezt akarják: hogy olyasmit mondjunk, fogadjunk el, ami nem igaz.
"Egy nőnek joga van teljes értékű személynek érezni magát anélkül, hogy másoknak akarjon megfelelni."
Ezt ki vitatja? Mindenki teljes értékű személy, függetlenül attól, hogy néz ki, és nem a szépség az egyetlen érték. Rengeteg nem szép embernek van párja. Másrészt, ha én ronda vagyok, és nem is teszek azért semmit, hogy jobban nézzek ki, akkor milyen jogon várom el a másiktól, erőszakosan, hogy ő márpedig tartson szépnek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!