Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Hogy nem vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hogy nem vagytok képesek ennyit megtenni a kedvesetekért?

Figyelt kérdés

Elfogadjuk, hogy a férfiak elfelejtik a szülinapi dátumot.

De azt én nem vagyok képes felfogni, hogy miért nem állítanak be aznapra emlékeztetőt.

Nagyon kedves gesztus ha felköszöntöd a barátnőd, és nagyon rossz érzés, ha nem. Miért okoznál neki ilyen rossz érzést ha szereted?

Valaki megmagyarázná ezt?

febr. 2. 09:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%
Nem
febr. 2. 09:36
 2/24 anonim ***** válasza:
24%
Micsodát?
febr. 2. 09:47
 3/24 anonim ***** válasza:
21%
Még emlékeztető se kell,a facebook így is a képedbe tolja,én még annak a lánynak is tudtam, aki csak simán tetszett az egyetemen, szóval ritka agyatlan lehet,aki ennyire nem képes. Mondjuk a valóságban nem sok ilyenről hallottam, a filmek meg a viccek viszont tele vannak vele.
febr. 2. 09:49
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem mindegy, hogy amúgy hogyan viselkedik a kapcsolatban mert ha egyébként is nagy ívben tesz rád akkor nincs min csodálkozni. De ha tök figyemes és most az egyszer felejtette el akkor nem kéne annyira szerintem megsértődni. Az én párom is elfelejtette tavaly, de előző való héten emlegette, sőt megvette az ajándékot és aznap mégis kiment a fejéből. Én szóltam rá, hogy tudod milyen nap van? Akkor elnézést kért vagy húszszor és hozta az ajándékot. Tehát nem mindegy egyáltalán hogy mik a körülmények.
febr. 2. 09:51
 5/24 A kérdező kommentje:
Nekem a barátaim mind elfelejti. Ritka jó és érzemles emberek egyébként.
febr. 2. 09:51
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Mit is kérdeztél?
febr. 2. 09:52
 7/24 anonim ***** válasza:
74%
És hányszor felejtették már el? Facebookon van emlékeztető, vagy nem vagy fenn ott?
febr. 2. 09:53
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

Például úgy hogy ez a kijelentés nem egy objektív tény "Nagyon kedves gesztus ha felköszöntöd a barátnőd, és nagyon rossz érzés, ha nem"

Számomra kifejezetten indifferens dolog, facebookrol is levettem hogy mutassa mert nem akarom hogy ilyen f@szság miatt irogassanak. Minden nap eggyel öregebb vagy. Persze elfogadom hogy másnak fontos de attól még nem kell ezt az egész társadalomra kijelenteni

febr. 2. 10:01
 9/24 anonim ***** válasza:
74%

Rossz körben mozogsz, rosszul értékeled az embereket és a veled fenntartott viszonyukat.

Nem mellesleg rosszul következtetsz...

Talán ez a válasz alapja, hisz innen kezdve azt hiszem, evidens, mi a helyzet.

febr. 2. 10:03
 10/24 anonim ***** válasza:
81%
A párom mindig felköszönt. A többiektől nem várom el. Miért kellene elvárnom?
febr. 2. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!