Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hogy nem vagytok képesek ennyit megtenni a kedvesetekért?
Figyelt kérdés
Elfogadjuk, hogy a férfiak elfelejtik a szülinapi dátumot.
De azt én nem vagyok képes felfogni, hogy miért nem állítanak be aznapra emlékeztetőt.
Nagyon kedves gesztus ha felköszöntöd a barátnőd, és nagyon rossz érzés, ha nem. Miért okoznál neki ilyen rossz érzést ha szereted?
Valaki megmagyarázná ezt?
febr. 2. 09:29
11/24 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nincs értelme. Haverokat, ismerősöket miért kevertél bele amikor egyikük sem a kedvesed?
12/24 anonim válasza:
Imádom, amikor valaki a barátnőjét a facebookon köszönti fel.
Olyan intim, meghitt.
13/24 anonim válasza:
Amúgy most mit vársz? Ide baszol egy általánosítást aztán várod hogy valaki megmondja a tutit..
14/24 anonim válasza:
Nem minden pasi ilyen. Mi 18 éve élünk együtt, még soha nem felejtettük el egymás szülinapját, névnapját. Pedig soha nem csinálunk ebből nagy ügyet, egy kis aprósággal szoktuk megajándékozni egymást. Itt a figyelmességen van a hansúly. Hogy számítunk egymásnak. Aki nem képes ennyire egy párkapcsolatban, annak annyira nem vagy fontos. Gondolom főzve van rá, meg kap rendszeresen puncit, el van látva mindennel. Ő a lényeges a kapcsolatban, legyen kinyalva a s.gge, a másik meg le van tojva.
15/24 anonim válasza:
Nagyon tudatosan kell élni ehhez és igen én például le mentem ezeket a dátumokat és tartok otthon vész helyzet csokit amit be lehet dobni random idő pillanatban.
De ez sok férfit nem érdekel a sajátja sem.
16/24 anonim válasza:
Szerintem ez amúgy nevelési probléma gyerekkorból. Azok ilyenek, akik otthon nem látták, hogy anya / apa szülinapja jön, készüljünk valami meglepetéssel együtt, családilag. Akik fiatal felnőttként sem tudják, hogy mikor van a saját anyjuk születésnapja és nem is köszöntik fel. Az ilyen a barátnőjét sem fogja köszönteni.
17/24 anonim válasza:
Mit kell ezen magyarázni? Keress olyat aki megfelel. Én a kapcsoalt elején tisztázom higy ez fontos. Ha neki nem, akkor mehet ahova akar.
18/24 anonim válasza:
Érdekes. A válaszolókat felköszönti a párja. Engem is mindig felköszöntött a párom. Te miért választasz trehány férfiakat? Lehet, hogy tudat alatt azt gondolod, ez a te szinted?
19/24 anonim válasza:
Valóban komoly szint, hogy életed legnagyobb eseménye hogy minden évben 1 évvel öregebb leszel.
20/24 anonim válasza:
#19 Nem nekem fontos ez hanem a kérdezőnek. Amúgy miért ne lehetne esemény? Születésnapunkon elmegyünk egy emlékezetes programra. Mindig szép emlék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!