Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a párom felháborodása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a párom felháborodása?

Figyelt kérdés

Tegnap este a párom utasította a lányomat, hozzon neki egy pohárka pálinkát evés előtt. A lányom annyit mondott, hogy azért egy kérlek jól esne neki is, de ment és csinálta.

Erre ma délelőtt a párom a munkából ír nekem messenger üzenetet, hogy őt nem kell kioktassa senki a jómodorról, főleg nem egy gyerek, akinek köze nincs hozzá. És vagy megnevelem a gyerekem, vagy bajok lesznek

tegnap 12:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem volt jogos én megkérdezném, ha alapvetően jól működtök így családként (gondolom, hiszen másra nem panaszkodtál), akkor miért kell csinálni a fesztivált? Ha béke van miért kell harcolni?

Azt pedig külön elmagyaráznám, hogy nyilvan semmi köze a gyerekhez, de hozzád tartozik, tehát csomagban választott benneteket, akkor ezt ne hánytorgassa fel vagy pedig keressen egy gyermektelen nőt.

tegnap 14:25
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
#9 ha valakit elhagynak gyerekestől, utána soha ne legyen párja? Extra nehéz, tudom és tapasztalom, senki nem úgy tervezi, hogy majd egyedülálló szülő lesz.
tegnap 14:26
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen mondat után úgy bsznm ki csak úgy zörögne.
tegnap 14:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, már nem az első alkalom volt, amikor kérés helyett utasítgatta a lányodat, ha ő így reagált. Nem volt neveletlen, még csak pimasz sem, tett egy észrevételt teljesen kulturáltan megfogalmazva, amivel kiállt magáért.

A párod ahelyett, hogy elgondolkozott volna, bántóan és sértett egóból reagált.

Remélem, kiállítál / kiállsz a lányod mellett.

tegnap 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"őt nem kell kioktassa senki a jómodorról, főleg nem egy gyerek, akinek köze nincs hozzá"

Ha ezt nem úgy értette, hogy köze nincs a lányodnak jó modorhoz, hanem úgy, hogy hozzá nincsen köze, akkor a helyedben azért én megkérdezném, hogy ha nincsen hozzá köze, akkor miért őt ugráltatja pálinkért vagy bármi másért.

tegnap 14:55
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

"És vagy megnevelem a gyerekem, vagy bajok lesznek"

És még fenyegetőzik az alkoholista tetű. Nem verik nálad a harangokat? Vagy trollkodsz? Szerintem utóbbi. Ilyen idióta egyszerűen nem létezhet.

tegnap 14:59
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

#16 sajnos van. Anno anyum csak úgy hazahozta a párját, hogy akkor innentől itt fog lakni. Gyerek voltam, hiányzott apukám. Nekem kellett megadni a tiszteletet, a pali simán megrángatott, ha nem tetszett neki valami. Már annyira gyűlöltem, hogy nem ültem vele egy asztalhoz. Anyámat nem érdekelte, majd eszek akkor, ha a pasi végzett a kajával. Furcsa, hogy meg sem próbált mondjuk türelmesen közeledni, vagy valahogy elmagyarázni ezt az egészet, erőszakoskodtak mindketten, ha nem úgy viselkedtem.

Mai napig együtt vannak, borzalom, mai napig utálom az embert. Ő is engem amúgy.

tegnap 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább abból lesznek bajok, neked, kérdező, ha ilyen emberrel egyutt maradsz. Nem bir magába nézni, hogy igaza van a lányodnak, hanem inkább még fenyegetőzik neked? Hogy mi??!

És még megkérdezed itt jogos-e a felháborodása? Te sem tudod eldönteni, akkor vannak bajok.

Egyebkent lehet nekem nem esik le, de ott voltál mikor ez történt?

Mindneképp állj ki a lányod mellett.

Ekkora tahót mint ez az ember...

tegnap 16:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy igazi barom! Dobd ki a francba! Találsz ennél értelmesebbet is.

Ha nem képes a jó modorra, akkor igenis megmondhatja neki bárki ezt (jelen esetben a lányod). Az ilyeneket azonnal ki kell dobni és kész. Ez csak rosszabb lesz idővel, sztem most lépj.

tegnap 17:10
 20/23 anonim ***** válasza:
82%
A párod egy igazi prosztó seggarc. Te is az vagy, ha képes vagy egy ilyennel együtt élni. Fúj. Szegény lányod :(
tegnap 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!