Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a vekony nok jonnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a vekony nok jonnek be neki akkor hogy tud vonzodni hozzam?

Figyelt kérdés
Kicsit pufi vagyok,kis mellekkel. neki mindig vekony noi voltak es bögyösek. Akkor hogy tud vonzodni megdugni?

jan. 27. 17:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy vkinek előtte csak vékony női voltak, nem feltétlen jelenti azt, hogy az a zsánere. Lehet, hogy csak úgy alakultak az ismerkedései, és alapvetően a testalkat a számára másodlagos. Én is hasonlóképp vagyok nőben - mondjuk nem nagy a merítés, mert eddig 2 barátom volt összesen. Ha csak ez alapján próbálna meg vki megítélni, azt hinné, kifejezetten zsánerem a magasabb férfi hullámos/göndör hajjal, pedig messze nem így van. Tetszett már alacsonyabb, egyenes hajú is, sőt kopasz is, csak ezzel a kettővel volt kölcsönös és találkoztunk jókor, jó helyen.

A másik opció - megfogták a belső értékeid, személyiséged, kisugárzásod.

tegnapelőtt 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!