Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony vagy sportos nőként tudnál vonzódni egy Bud Spencer megjelenésű negyvenes férfihoz?
Nekem volt már különböző alkatú párom, nem a külsőség a döntő. Izgató egy izmosan sportos férfi, de nem ettől lesz jó egy kapcsolat.
Bud Spencer kinézet, megjelenés mellett, ha a természete is hasonlóan vonzó, sármos, megvan benne az a bizonyos plusz, akkor odalennék érte. :)
37N
Bud Spencer fiatalon jó pasi volt, úszott, vízilabdázott, csak azért hízott el, mert a sportot abbahagyta, de nem evett kevesebbet.
A sportoló változata bejönne, az elhízott változata nem.
Én tudnék nekem pont az idealom de nem vagyok kimondottan sportos inkább Atlagos alkatu
31/N
Pasi vagyok, csak annyit tudok mondani, hogy amíg túlsúlyos voltam, addig a kutya se nézett rám... Persze ezt nem is csodálom... 2 év intenzív kondi, életmódváltás, tánc és egyéb sportoknak hála egy egész szép testet sikerült kialakítanom magamnak, amit fenn tudok tartani rendszeres sporttal és azóta sikeresebb vagyok...
Tehát szerintem NEM a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!