Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet jól egy szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet jól egy szeretői viszony?

Figyelt kérdés
Voltatok már ilyen kapcsolatban, és amennyiben igen, "milyen íratlan szabályokat "kell betartani, hogy jól működjön?
jan. 25. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

A szar házasságnak nem a félrekrás a megoldása. Vagy javítsák meg, vagy hagyják abba.

Vagy pedig ne titokban történjen. Ha valakinek erre van szüksége, az tisztán beszélje meg a párjával. Ha valóban nem gond a másiknak, akkor vele marad. Ha gond neki, akkor legalább van végre egy jó indok otthagyni a másikat.

De a háta mögött dugok meg mást dolog semmilyen körülmények között nem működik.

jan. 29. 13:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21# milyen házasság az, ha nem veszed észre a párodon hogy ",onnan jön haza"?

A legtöbb nő azonnal észreveszi és észre is lehet venni egy pasin ha csalja az asszonyt.

Onnantól kezdve nem titok. Maximum úgy csinálnak mintha az lenne.

jan. 29. 14:18
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Te jó ég, én már nem tudok erre egyszerűen mit reagálni. Ez egész egyszerűen beteg. Komolyan, egyszerűen nem bírom értelmezni ezt a magatartást. Tényleg ilyen emberek mellett ülhetek a buszon? Akik így gondolkoznak? Te jó ég, erre nem készített fel engem a szerető családom. Sem a becsületes házastársam.

Semmi jót nem kívánok azoknak, akik így élik az életüket.

jan. 29. 14:29
 24/26 anonim ***** válasza:

23# mit képzelsz te magadról? Te szent fazék!

Már ne is haragudj, de te nem kérdezed meg a férjedet hogy milyen napja volt? Mik a gondokatai, érzései?

A megcsalás az egy tünet bmeg!! Amivel a férfi nem tud mit kezdeni, mert az asszonya szarik rá otthon. Mert slampos, meg dagadt, meg igénytelen házisárkány lett de azért elmondhatod magadról hogy férjed van?

És? Törődsz te vele igazán?

Úgy hazajön az urad, hogy észre sem veszed a gondterhelt lelkét, a vágyait, azt hogy mi hiányzik neki?

Hát bocs de nem vagyok kiváncsi a te általad gondolt mintacsaládodra.

jan. 29. 17:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Aranyos :D szóval utálsz minden nőt, mert a feleségednek elege lett belőle, hogy egy barom vagy, és végre úgy bánik veled, ahogy megérdemled?

Az "asszonya". Pont ez a generációs szakadék kötöttünk valószínűleg. A korhadozó deszkák, amire a 40+osok építik az életüket, az az, hogy majd az alsóbbrendű nő tartja életben a férjét, aki egy instant levest se tud megcsinálni magának. Aztán csodálkoznak ezek az emberek, ha tönkremegy a házasságuk.

Mi egyenrangú felek vagyunk itthon, senki nem házisárkány, senkitől nincs elvárva a másik kiszolgálása. Éppen ezért (mert emberszámba vesszük a másikat, és nem lábtörlőként kezeljük) érdekes módon valahogy minden tökeletesen működik, segítünk egymásnak és támogatjuk a másikat. És igen, megkérdezem, hogy milyen volt a napja, ahogyan ő is megkérdez engem. Ugyanis annak ellenére hogy vulvával és női belső nemiszervekkel rendelkezem, engem is meg lehet kérdezni, mert nem kiszolgálószemélyzet vagyok.

Egyszer próbáld meg egyenrangúnak tekinteni a feleségedet, és lehet, hogy már sem lesz házisárkány :)

jan. 29. 17:23
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

#17 Azért nem válik el, mert a házasságnak kizárólag a vagyonközösség a lényege, semmi más.

Ezzel be van biztosítva az utódok nevelkedése.Rengetegen anyagi okokból nem válnak el.Nyugi, rengetegen azonnal elválnának, ha hirtelen rájuk szakadna a bank és nem lenne semmi drasztikus anyagi kára a válásból.

jan. 29. 17:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!