Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nagyon k*csög...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nagyon k*csög vagyok? :S

Figyelt kérdés

Az van, hogy már egy jó ideje szerelmes vagyok egy fiúba, de ez úgy érzem, reménytelen. Nagyon sokat szenvedtem miatta, de nemtudom kiverni a fejemből. Annyiszor volt, hogy elhatároztam, lesz*rom, de mindíg volt/történt valami, amitől újra és újra bízni kezdtem.

És, most összejöttem egy másik csávóval, tetszik meg minden, de nem vagyok belé szerelmes, ő viszont belém nagyon. De, mikor összejöttünk, tudta, hogy én másba vagyok szerelmes, és tudja/tudta azt is, hogy nem fogom tudni (egykönnyen) elfelejteni. Amúgy nagyon jól elvagyok vele, meg minden, de akkor sem érzem azt a fellángolást, amit kellene. Szeretem, de nem úgy.

És sokan most sokan a fejemhez vágták mekkora egy p*cs vagyok, és hogy nem kellene járnom vele, ha tökre másba vagyok szerelmes. De én igazából abban bítok(vagyis csak bíztam) hogy az a másik fiút el tudom felejteni,de rájöttem, hogy nem.. :(

15/L

2010. nov. 7. 21:19
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

hm..:) köszönöm.

hát, ja..lehet nem csak szivatni akart.. de akkor mi van, ha mostmár nem kellek neki?=/

2010. nov. 9. 21:12
 22/34 anonim ***** válasza:

ha nem kezdesz el érdeklődni sose fogod megtudni

nem kell feltétlenül rákérdezned konkréten kis jelekböl is lelehet venni hogy mi a helyzet

20:12es

2010. nov. 9. 21:59
 23/34 anonim ***** válasza:

ha adsz egy msn-t megpróbálok jobban/bővebben segíteni

de ha nem maradok itt csak itt kevesebbet vagyok

-előző-

2010. nov. 9. 22:07
 24/34 A kérdező kommentje:

köszönöm.

hát..szakítottam vele.. =/

mondtam neki, hogy találkozzunk.. és hát elmondtam neki, hogy nem tudok rá csak barátként nézni =/

szegény..annyira megviselte :S

2010. nov. 9. 22:14
 25/34 anonim válasza:
Uhh már fel is állt a farkam ennek az elolvasása után ! Jobb mint egy homoerotikus manga képregény,még képek nélkül is !
2010. nov. 10. 01:41
 26/34 A kérdező kommentje:

01:41

te hülye vagy XDD

2010. nov. 10. 12:21
 27/34 anonim ***** válasza:
annyira csak nem viselte meg... ( vagy lehet) de ezt ő is tudta hogy előbb-utóbb befog következni hisz elmondat neki hogy mi a helyzet
2010. nov. 10. 14:49
 28/34 A kérdező kommentje:
De most beszéltem a nővérével, és mondta, hogy teljesen maga alatt van, nem hitte el, hogy tényleg megteszem. :(
2010. nov. 10. 14:53
 29/34 anonim ***** válasza:

:/? :/

és mégis mit hitt ? hogy csak úgy polyénból :) mondod neki hogy valami kis szikra hiányzik és van egy másik pasi akinél viszont meg van??? na mind1 szerintem most koncentrálj inkább a másik pasira :)

2010. nov. 10. 15:03
 30/34 A kérdező kommentje:

köszii :)))

Hát, a másiknál szerintem már nincs esélyem :(

2010. nov. 10. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!