Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nagyon k*csög...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nagyon k*csög vagyok? :S

Figyelt kérdés

Az van, hogy már egy jó ideje szerelmes vagyok egy fiúba, de ez úgy érzem, reménytelen. Nagyon sokat szenvedtem miatta, de nemtudom kiverni a fejemből. Annyiszor volt, hogy elhatároztam, lesz*rom, de mindíg volt/történt valami, amitől újra és újra bízni kezdtem.

És, most összejöttem egy másik csávóval, tetszik meg minden, de nem vagyok belé szerelmes, ő viszont belém nagyon. De, mikor összejöttünk, tudta, hogy én másba vagyok szerelmes, és tudja/tudta azt is, hogy nem fogom tudni (egykönnyen) elfelejteni. Amúgy nagyon jól elvagyok vele, meg minden, de akkor sem érzem azt a fellángolást, amit kellene. Szeretem, de nem úgy.

És sokan most sokan a fejemhez vágták mekkora egy p*cs vagyok, és hogy nem kellene járnom vele, ha tökre másba vagyok szerelmes. De én igazából abban bítok(vagyis csak bíztam) hogy az a másik fiút el tudom felejteni,de rájöttem, hogy nem.. :(

15/L

2010. nov. 7. 21:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én arra értettem, ahogy a 12:37-esre válaszoltál. Eléggé úgy tűnt abból, hogy nem érdekel, ha a srácot megbántod majd esetleg.
2010. nov. 8. 16:55
 12/34 A kérdező kommentje:
azt arra a mondatára írtam, hogy " a srác tudta mit vállal"
2010. nov. 8. 16:59
 13/34 anonim ***** válasza:
Mindenki maga tudja a legjobban, hogy mi a jó neki.
2010. nov. 8. 17:48
 14/34 anonim ***** válasza:
na velem pont ugyanezvolt csak én a fiú voltam és szoptam sokat ezmiat.. a lány másba volt szerelmes aki csak játszott vele. Összejöttünk azthittem elfelejti.. sikerült is neki de belém nem lett szerelmes így.. csak szeretett ez nemvolt elég és végül szakított aztán kis idő múlva megint összejöttünk de annaksevolt értelme mert megszoptam szval többet ér ha otthagyod a srácot mert mindkettőtöknek szarlesz és egyre szarabb elválnia később az emlékek miatt.
2010. nov. 9. 18:46
 15/34 A kérdező kommentje:

igazad lehet =///

de sajnálom otthagyni, mert mondta, hogy abba belepusztulna, és neki így tökéletesen megfelel.. de énmeg csak a másik fiúra tudok gondolni.. :S

olyan lelkiismeret-furdalásom van :(

2010. nov. 9. 18:55
 16/34 anonim ***** válasza:

ez számomra ismerős helyzet... csak én nem a te helyedben voltam hanem annak a srácnak a helyében akit te szeretsz...

hát figyelj: ha régebben visszautasítottad akkor ne várd hogy rád írjon... neked kell ráírnod és közölni hogy mi a szitu. Mert gondolj bele téged dob valaki és van barátnője. te is békén hagynád inkább. mert most ő honnan tudja hogy nem szereted a barátod? vagy mért írna rád ha előzőleg visszautasítottad?

2010. nov. 9. 19:03
 17/34 A kérdező kommentje:

Igazad van.

DE aa.. félek megmondani neki hogy őt szeretem :(

mert mivan, ha ő meg csak szivatni akart?:OO

akkor szépen besülök előtte.

2010. nov. 9. 19:05
 18/34 anonim ***** válasza:
ez egy ilyen bicikli deha nempróbálod meg akkor mindig azonjár az agyad h milettvolna ha.. ugyh próbáldmeg irj rá beszélgess vele találkozzatok azt ha látod h akarna valamit akk dobd ki a másik pasid
2010. nov. 9. 19:23
 19/34 anonim ***** válasza:

hát milyennek ismered ? mert szerintem ezzel a dologgal nem igazán szoktak hülyülni az emberek szal mért szivatna meg?

ha úgy ismered és bízol is benne, hogy ő nem szivatna ilyen dologgal akkor minél hamarabb írj rá

2010. nov. 9. 20:11
 20/34 anonim ***** válasza:
19:03 voltam
2010. nov. 9. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!