Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisebbségi érzetem van amiatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebbségi érzetem van amiatt, hogy a páromnak több mindene megvan, mint nekem, és úgy érzem, hogy ezekkel a dolgokkal nekem is rendelkeznem kéne. Valóban úgy lennénk egyenlőek?

Figyelt kérdés

Helyzet: Hónap végén töltöm a 24. évemet, én vagyok a nő. A párom idén lesz 29 éves. Október óta ismerjük egymást.

Neki már van saját lakása, autója. Nekem egyik sem és bár dolgozom, ha egyedül rajtam múlna, még évekig sem tudnám megteremteni ezeket. Én még a szüleimmel élek, bár már részben átcuccoltam a páromhoz. Ő már 23 éves kora óta egyedül. Akkor még csak albérletben, egy éve vett saját lakást.

Azt érzem, hogy nem tudok eleget felmutatni neki, mivel én nem rendelkezem ezekkel a dolgokkal, amikkel egy önálló egzisztenciát kiépített felnőttnek már rendelkeznie kéne.

Ez kicsit rosszul érint. Persze a pénzemet én is gyűjtögetem és lassan már szóba is került az összeköltözés, és abban az esetben feleznénk a költségeket.

Nagyon rossz felállás, ha az egyik félnek már több mindene megvan, és nem együtt teremtenek egy sajátot? Egyébként ebben az évben tervezek majd saját kocsit venni. Jó lenne, ha végre nem más cipelne, úgyis van jogsim.

jan. 17. 22:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

" Azt érzem, hogy nem tudok eleget felmutatni neki, mivel én nem rendelkezem ezekkel a dolgokkal, amikkel egy önálló egzisztenciát kiépített felnőttnek már rendelkeznie kéne."

Mert mondjál már nekünk még egy 24 évest akinek bármije is van!

Konkrétan azoknak lehet, akik örökölnek, vidéken laknak vagy épp erre teszik fel az életüket ennyi idősen (ami szerintem óriási hiba de kinek mi). A párod gondolom nem tanult annyit, nem doktorált, mesterizett vagy hasonló, nem utazgatott végig életében. Így én is félrerakhattam volna az összes létező pénzemet a világon hogy legyen kocsim.

Egyébként kocsi nélkül nem lehet élni vagy mi? Mivel olyan drága a fenntartása hogy nem éri meg furikázni. Mondjuk amit elköltesz kocsira, azt speciel eltehetnéd saját pénznek is...

Túl nagyokat ábrándozol ahhoz képest hogy épp most lettél felnőtt. Szembesültél vele hogy igen, magadnak kell ezeket megteremteni ami hosszú évek munkája. De nem ám van mindenkinek 700 ezres fizuja, vagy jól menő vállalkozása hogy ezeket meg tudja teremteni.

jan. 18. 14:51
 22/23 A kérdező kommentje:
Kocsi nélkül élni lehetetlen? -> Itt igen. Vidéki kisváros, de minden a közeli megyeszékhelyen elérhető. Busz nem megy megfelelő időközönként. Akinek nincs autója vagy fuvarja, az itt órákat veszít a napjaiból. Budapesten, ahol pár percenként jön a villamos, én is ellennék nélküle.
jan. 18. 19:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Különben a #20-as válaszolónak is teljesen igaza van. Egy kapcsolatban meg attól mert nem te teszed bele az anyagiak nagy részét, attól ugyanúgy tudsz tenni a kapcsolatért.
jan. 18. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!