Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy az őszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy az őszi szünetben elakartam menni moziba megnézni a Fűrészt, de valahogy senki nem ért rá?

Figyelt kérdés
Ez olyan rosszul esik...persze nem tehetnek róla...de annyira rossz, hogy ilyen "elfoglalt" barátaim vannak...én szivesen találok ki programokat, de mi értelme, ha nem vevők rá? Van olyan "kifogás" is, hogy nincs kedvük...Nem azt mondom, hogy nem igaz, csak egyszerűen olyan rossz... 15/L
2010. nov. 7. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen szar filmre én se mentem volna el.
2010. nov. 7. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
xD én elmentem és nem adták le mert h elromlott a filmxD:D:D:D
2010. nov. 7. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert fogadok ez a része is olyan béna lett mint az összes többi. Kétlem ,hogy megéri a mozijegy árát.
2010. nov. 7. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Na pont ugyan így jártam, végül egyedül mentem el :S Szóltál volna hamarabb, elmehettünk volna ;)

17/f

2010. nov. 7. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként én is így vagyok, hogy ha szünet van akkor soha senki nem ér rá semmire.

Tényleg ennyire unalmas vagyok, vagy tényleg mindenki pihenni akar? Ezt sosem tudom meg.

20/F

2010. nov. 7. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

A 19:30-as és a 19:39-es válaszolók bizonyították, hogy mekkora paraziták. A kérdésre válaszolás helyet a fejükben lévő szаrt (mert más nincs a fejükben) nyomták ide.

Kérdező!

Mivel a Fűrész a legjobb film, már csak ezért sem értem, hogy hogy hagyhatták ki. Nem tudják mi a jó.

2011. júl. 11. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!