Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaszi szünetben elhívott hozzájuk a barátom, de félek, hogy milyen lesz. (? ) Többi lent
Szóval 2.-án leszünk együtt fél éve,és időszerűnek látta a barátom,hogy bemutasson (eddig mindig halogatva lett) de félek,hogy milyen lesz. Miről lehet ilyenkor beszélni a szülőkkel? Alapból visszahúzódóbb vagyok,nem nagyon szeretem az újdonságokat,ezért is félek ennyire. :(
Nektek milyen volt az első találkozásotok?
Nyugtassatok meg légyszi. :S
Előre is köszönöm.
L/17
NIncs mitől tartanod.Az leg több volt barátnőmet jol fogadták az én szüleim is, már majdnem, hogy féltékeny voltamXDAm meg majd ők "zaklatnak" kérdéssekkel eleget:)Nem kell félned, hogy nem lesz téma.Az én legpoénosabb találkozom exem szüleivel amikor még nem tudták, hogy együtt vagyunk, és hazajöttek ő meg el aludt az ölembe a kanapén és hát amikor benyitottak csak mosolyogtak egyet és szépen ki sunnyogtak, jó arock voltak:D:D
19F
én még csak eddig a leendő apósommal találkoztam, hát :D, nem volt semmi :D
bemutatkoztunk egymásnak, aztán elment újságot olvasni :D, de a párom szerint kedvel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!