Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyértelmű gesztus egy férfitől?
Figyelt kérdés
Amikor egy pasival randiztál és kocsival voltatok, vagy először ültél az autójában, akkor kinyitotta neked az ajtót?
Szerintem ez egy alap dolog egy férfi részéről, amit még csak figyelmességnek sem neveznék, mert tényleg annyira magától értetődő.
Ti ezt hogy tapasztaltátok?
tegnap 21:03
2/9 anonim válasza:
Igen, kinyitotta. Számomra is ez a természetes.
3/9 A kérdező kommentje:
Hogy megvolt a részéről, vagy sem?
Van olyan férfi manapság aki ezt elmulasztja, vagy nincs?
tegnap 21:06
4/9 anonim válasza:
Szerinted a világon az összes férfi kinyitja? 😂
Ne már… 🥴
5/9 anonim válasza:
Hát én ~20 év házasság után is kinyitom mindig a feleségemnek az ajtót. Ennek most olyan nagy dolognak kellene lennie, vagy mi?
7/9 anonim válasza:
Én még ilyet soha nem tapasztaltam férfitől, szerintem ritka, de jól esne, figyelmes gesztus.
9/9 anonim válasza:
Én amúgy figyelmes vagyok de ez a kocsiajtó kinyitás nekem kicsit sok vagy erőltetett.
Én soha nem csináltam ilyet. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!