Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben az esetben tapintatlanság volt részemről, hogy nem én ajánlottam fel előbb a meghívást?

Figyelt kérdés
Barátnőméknél voltunk múlt hétvégén, ő a szülőknél lakik. Most mutatkoztunk be egymásnak az ő szüleivel, mi ketten úgy tervezzük összeköltözünk és nálam lakunk majd (nekem a szülők külön lakást vettek). Mivel komolynak tűnik a kapcsolat, így barátnőmék szülei jelezték, hogy szívesen eljönnének megnézni, hol fogunk mi együtt élni. De ezt nekem fel kellett volna előre ajánlanom, nem arra várni, hogy ezt ők tegyék meg? Ja, nem arról van szó hogy ne látnánk őket szívesen, mert mondjuk rendetlenség van, vagy eleve nem is akarom, hogy bárki oda jöjjön, ezek nem játszanak.
ma 11:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ők voltak tapintatlanok, ők lennének a vendégek szóval meg kéne várni, hogy mikor hívod meg őket látogatóba (főleg, hogy tiéd a ház).
ma 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg teljesen lényegtelen. Bolhából elefánt.
ma 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Sehova nem illik meghivatni magunkat, oda sem, ahol a lányuk lakik. Ők voltak a tolakodóak, igazán megvárhatták volna, hogy meghívjátok őket, ha már ilyen kíváncsiak.
ma 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Ők a pofátlanok hogy odamennek szaglászni.
ma 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ők voltak tapintatlanok.
ma 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyet értek, az volt tolakodó, amit ők csináltak. Ilyen ellenőrzés szaga van, pedig a lányuk felnőtt ember.
ma 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Sztm se kéne ebben problémát csinálni..
ma 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:

A barátnődnek kellene meghívni a szüleit, majd miután összeköltöztek.

Amúgy tényleg nem kell felfujni. Talán csak azt akarták kifejezni, hogy támogatják az osszekoltozeseteket.

ma 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ez egy kötetlen beszélgetés keretében történt, akkor teljesen mindegy, hogy ki kit hívott meg.
ma 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!