Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a faggatózás? Mi ez a követelőzés?
Még a kinek mi a kedvenc színe is tisztességesebb kérdés mint a mennyit keresel, főleg első kérdésként. Ha nem érzed miért szánalmas az ilyen, azon nem tudok segíteni, mert alapvető emberi értékek hiányoznak belőled abban az esetben. De kicsit mégis megpróbálom, szóval randizásnál párkeresésnél az lenne az elsődleges hogy megismerjük milyen is a másik ember, milyen a világképe, milyen a lelke, milyen ő maga. Nem pedig azt lessük hogy mit tud majd adni, mennyire jó parti. Ez így baromi aljas és számító. Aztán kiforgatni hogy a normális emberi ismerkedés lenne az óvodás, hát ez szintén ritka gáz.
A munkámat se szégyellem, a magyar átlaghoz képest szerintem jól keresek. De a világért se akarnék olyan nőt, aki a pénzemért van velem. Volt benne részem, és soha többet. Szeressen azért aki vagyok, ne pedig a pénztárcámért! Vagy ha nem képes rá akkor olyan nő nekem nem kell, ilyen egyszerű.
Valódi és mély érzésű ember létedre elég tudatlan vagy, ha nem érted, hogy nem az anyagiak miatt érdekl a nőket, hogy a hétköznapjaid legalább 1/3 idejét mivel töltöd az alváson kívül.
Sok dolog kiderülhet a munkádból az anyagiakon kívül, amik mind jó beszélgetésindítók lehetnek és képzeld, ők is tudnak dolgozni.
Tőlem még sosem kérdezték meg, hogy mennyit keresek, és ez szerintem pofátlanság! A másik ami még kellemetlen, ha a többit amit írtál, egymás után tőkérdésekben teszik fel, semmi csevegés jelleg, de amúgy nem probléma. De ezt se nagyon szokták így, hogy "hány kapcsolatod volt és meddig tartottak"...
Aki nagyon strigulaszerűen teszi fel a kérdéseket, hogy kipipálgassa őket fejben, attól el lehet köszönni! Nem mindenki csinálja ezt.
De az hogy mivel foglalkozol, már ne is haragudj, de teljesen átlagos kérdés, és ha ezt ki akarod kerülni, az rólad mutat valamit. Aki szereti a munkáját és rendben van vele, az ezen nem akad fent... aki meg nem szereti, olyannal meg pl. én nem jönnék össze, mert nincs kedvem folyton azt nézni, hogy az élete 1/3-ában olyan dolgot csinál, amit nem szeret, esetleg erről morog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!