Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a faggatózás? Mi ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a faggatózás? Mi ez a követelőzés?

Figyelt kérdés
Manapság már az első randin, de van hogy az azt megelőző online ismerkedésnél is előkerülnek az indiszkrét, tapintatlan kérdések. Mivel foglalkozol? Mennyit keresel? Mikor volt utoljára kapcsolatod? Hány kapcsolatod volt, meddig tartott? Mi van ha a másik fél lassan nyílik meg, és tapintatlan faggatózásnak éli meg ezeket a kérdéseket? Miért kell ennyire indiszkrétnek lenni, hol marad a jó modor és empátia? Jobb helyeken, országokban meg aztán főleg modortalanság a másik ember pénztárcájában kutakodni! De aztán amikor szóba jön hogy a magyar nők anyagiasak, akkor azt felháborodottan kikérik maguknak, pedig ez már a távrandik és buliturizmus óta ismert hírük a világban. Miért kell ennyire személytelenűl, érzéketlenül és rohanva ismerkedni? Az fel se merül hogy a másik fél esetleg nem egy vágyaikat kielégíteni hivatott húsdarab, hanem élő, létező személy, valódi és mély emberi érzésekkel?

jún. 9. 10:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Na és mégis miről akarsz beszélni? Kinek ki a kedvenc színe? Mi vagy te kisovodás?
jún. 9. 10:38
 2/26 anonim ***** válasza:
88%
Tehát szégyelled a munkád. Akkor mondd ezt.
jún. 9. 10:39
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Ezért jobb normálisan ismerkedni és nem társkeresőzni. A társkeresős ismerkedésnél nyilván van egy nyomás mindkét felen, hogy minél gyorsabban kixeljék azokat akik nem megfelelőek a számukra. Ehhez nyilván olyan irányú kérdéseket is kell feltenni.
jún. 9. 10:43
 4/26 A kérdező kommentje:

Még a kinek mi a kedvenc színe is tisztességesebb kérdés mint a mennyit keresel, főleg első kérdésként. Ha nem érzed miért szánalmas az ilyen, azon nem tudok segíteni, mert alapvető emberi értékek hiányoznak belőled abban az esetben. De kicsit mégis megpróbálom, szóval randizásnál párkeresésnél az lenne az elsődleges hogy megismerjük milyen is a másik ember, milyen a világképe, milyen a lelke, milyen ő maga. Nem pedig azt lessük hogy mit tud majd adni, mennyire jó parti. Ez így baromi aljas és számító. Aztán kiforgatni hogy a normális emberi ismerkedés lenne az óvodás, hát ez szintén ritka gáz.

A munkámat se szégyellem, a magyar átlaghoz képest szerintem jól keresek. De a világért se akarnék olyan nőt, aki a pénzemért van velem. Volt benne részem, és soha többet. Szeressen azért aki vagyok, ne pedig a pénztárcámért! Vagy ha nem képes rá akkor olyan nő nekem nem kell, ilyen egyszerű.

jún. 9. 10:44
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Valódi és mély érzésű ember létedre elég tudatlan vagy, ha nem érted, hogy nem az anyagiak miatt érdekl a nőket, hogy a hétköznapjaid legalább 1/3 idejét mivel töltöd az alváson kívül.

Sok dolog kiderülhet a munkádból az anyagiakon kívül, amik mind jó beszélgetésindítók lehetnek és képzeld, ők is tudnak dolgozni.

jún. 9. 10:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem még sosem kérdezték meg, hogy mennyit keresek, és ez szerintem pofátlanság! A másik ami még kellemetlen, ha a többit amit írtál, egymás után tőkérdésekben teszik fel, semmi csevegés jelleg, de amúgy nem probléma. De ezt se nagyon szokták így, hogy "hány kapcsolatod volt és meddig tartottak"...

Aki nagyon strigulaszerűen teszi fel a kérdéseket, hogy kipipálgassa őket fejben, attól el lehet köszönni! Nem mindenki csinálja ezt.

De az hogy mivel foglalkozol, már ne is haragudj, de teljesen átlagos kérdés, és ha ezt ki akarod kerülni, az rólad mutat valamit. Aki szereti a munkáját és rendben van vele, az ezen nem akad fent... aki meg nem szereti, olyannal meg pl. én nem jönnék össze, mert nincs kedvem folyton azt nézni, hogy az élete 1/3-ában olyan dolgot csinál, amit nem szeret, esetleg erről morog.

jún. 9. 10:45
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a másik oldalról: miért kell újabb és újabb képeket kunyerálni? Ha nem is intimet (általában pedig az a vége), de azzal baszogatni a másik embert, hogy "láthatnék még képet rólad?", videochat? Aztán indul a tapogatózás, "mit szeretsz az ágyban?", illetve az előző kapcsolatok számáról, hosszáról, minőségéről való érdeklődés - és az alapján megítélés - ugyanúgy jelen van. Foglalkozásról, lakhatásról is igyekeznek tájékozódni szintén.
jún. 9. 10:48
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom kikerülni hogy mivel foglalkozom, a probléma az amikor a legelső kérdés ez. Én se azzal nyitok hogy mi a mellmérete a másik félnek és hogy hány kiló... Egyszerűen átjön hogy mennyire számító és kihasználó, hogy nem is az embert keresi hanem valakit aki mellett majd jól élhet. Mint amikor a boltban válogat a polcról, nyers számítás, semmi érzelem. Mintha nem is emberekről lenne szó hanem termékekről. Nekem ez nagyon taszító, és valamiért mégis ez terjed nálunk.
jún. 9. 10:49
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként abba még nem gondoltál bele, hogy te választod, hogy kivel kezdesz beszélgetni, és randizgatni és ha ők folyton így "beszélgetnek", akkor talán neked van valami beakadásod, hogy ugyan olyan nők érdekelnek csak? Nem mindenki ilyen, fogd fel! De az hogy mivel foglalkozol, szerintem nem csak a pénz miatt fontos, hanem sok sok egyéb dolog miatt is, mégis csak ez teszi ki az időd egy nagyobb részét. Ha eddig nem jutsz el, nem vagy valami okos, ami nem vonzó...
jún. 9. 10:49
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Én még ezeket sosem kérdeztem meg első randin, de még sokadikon sem, a munkán kívül. A "Mivel foglalkozol?" szerintem egyáltalán nem indiszkrét. Engem például érdekel, hogy akivel randizok az pék, vasutas, buszvezető, kutyatöke...
jún. 9. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!