Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a faggatózás? Mi ez a követelőzés?
#20 Azért mert nem így megy, hogy kapcsolatot akarok, na akkor üssük fel az ismerősök névsorát.
Persze értem én, hogy jó volt ideböfögni valamit, de teljesen másról beszélsz. Az egy természetes folyamat, ha valakit megismersz munka, barátok által és több lesz belőle.
Ez meg kimondottan társkeresési szándékkal való ismerkedés. Ha nem tudod megkülönböztetni a két folyamatot, akkor inkább ne írj ide.
19
A legtöbb esetben így van. Felületes ismerettségből alakul ki több. Baráti kör, munkahely, suli, valamilyen közösség...
Jó, a mennyit keresel, azt aláírom, első kérdésnek elég szar. De a mivel foglalkozol teljesen ismerkedős téma. Ahogy azt is jó minél hamarabb tudni, hogy hányadik vagyok az életedben, és mik voltak a korábbi szakító okok. Sokat elárul a másikról.
A mi a kedvenc színed kb ovis szint, már bocs. Jó hogy nem az ovis jeledről, meg az időjárásról szeretnél beszélgetni. Az élet körülményei érdekelnek a másiknak, a hobbija, a foglalkozása, az életszemlélete, a társas élethez való hozzáállása, probléma megoldási módszerei, úgy összességében, hogyan él. Enélkül kicsit nehéz kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!