Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdaggá váló férfiaknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdaggá váló férfiaknál a nők növekvő érdeklődése pontosan hogyan történik?

Figyelt kérdés

Szóval ahogy fokozatosan egyre gazdagabbá válsz, akkor ez úgy történik, hogy reggel felébredsz és a telefonodban mondjuk minden reggel van 3-4 üzenet ismeretlen fiatal ,vonzó nőktől, hogy "szia, csak úgy rádírtam mert szimpatikus voltál?" vagy csak küld egy smile-t?

Vagy mondjuk megállsz a sportkocsiddal valahol és simán odajön mosolyogva egy fiatal, szép nő és megjegyzi milyen szuper kocsi, és spontán elkezdtek beszélgetni?

Vagy társaságban leülsz és maguktól odamennek nők?

jan. 15. 21:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A sportkocsi részt tudom: odajönnek fiatal és öregebb férfiak és elkezdenek róla beszélgetni:) Nők nem jönnek oda.

Idegen emberek egyébként honnan tudnák, hogy mennyi pénzem van? Nem öltözködök kirívóan, szeretem persze a jó cipőket, meg a szép órákat, de ezeket a márkákat alig ismeri valaki, ráadásul nem is érdekli őket.

jan. 17. 07:47
 22/24 anonim ***** válasza:

21. Nem is a nők szoktak odamenni a férfiakhoz, hanem a férfiak a nőkhöz. Az kemény, ha még így is azt várod, hogy a nők kezdeményezzenek.

Ilyenekből, hogy elmész drága helyekre nyaralni és posztolsz róla, ugyanígy az autódról is, a drága ingatlanodról.

jan. 17. 08:09
 23/24 anonim ***** válasza:
A kérdés szellemében reagáltam. Nem jönnek oda nők, a kérdésre válaszolva.
jan. 17. 08:44
 24/24 anonim ***** válasza:

20 Ja hogy ő direkt azért akar pénzt, hogy boldogtalanul éljen. Már nem tudom követni de biztos.

Ha van pénze, sok, akkor elmehet aranyásókat fogni buliba, akítvoskodhat facebookon, és jönnek aranyásók. Ha meg a pénzét láthatólag félreteszi, lesz rendes lakóhelye, munka, szabadidő, olyan élet amibe egy kapcsolat is belefér, akkor lesz boldog kapcsolat. Mondjuk nulla pénzzel nehezen lesz, max ha segítenek a szülők, mert hiába összejönnek, ha nincs hol lakni és spórolnak hogy 1 mg fogkrémet lehet használni.

jan. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!