Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek csökkenő vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csökkenő vagy növekvő tendenciát mutat a válások száma 1-5 éve házasok körében?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben is egyre több válás jön velem szembe, hogy lehet hogy akivel néhány hónapja még minden rendben volt, néhány éve az örökké együtt tervezték hirtelen válnak?
2022. máj. 29. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Az én ismerőseim közt is egyre több van, ebből az egyik nő és már 3x vált mire betöltötte a 30-at. Közel 11 éve vagyok házas, (12 éve kapcsolatban), és én sem értem mi romolhat el x éves kapcsolatokban egyik napról a másikra, vagy ha eleve szar volt, minek esküdtek meg.
2022. máj. 30. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Növekvő. Bedzegnek a nők.
2022. máj. 30. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is növekszik. Csak a családi körben idén 3 válás és 2 szakítás volt. Barátikörömben is növekszik ez a tendencia. Én már elkönyveltem magamban, hogy 2022 a válások éve.
2022. máj. 30. 00:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kapkodom a fejem hogy mi folyik az ismeretségi körömben. Van olyan párocska akik az első házassági évfordulójuk előtt szétmentek, azóta már a csajt fel is csinálta egy másik csávó csak az meg el akarja vetettetni a gyereket.
2022. máj. 30. 01:22
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
az én haveri körömben elég sok esküvő volt az elmúlt 5 évben, de egyikből sem lett válás
2022. máj. 30. 01:26
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Évek óta növekvő tendenciát érzek, inkább választják sokan az élettársi-, és egyéb vad "kapcsolatot".
2022. máj. 30. 05:28
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Az insta meg db világában amikor minden nő arról fotóz hogy milyen szexi akkor mit gondolsz?

Mindenki új nőt akar azok meg bele is mennek

2022. máj. 30. 06:55
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Ma már nincs értelme a házasságnak. Csak a csok meg a babaváró miatt csinálják. Persze hogy egyre több a válás.
2022. máj. 30. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
A mai világban átértékelődott a házasság fogalma.Ami régen szent dolog volt,mára már a hitel,meg jó buli ,mindegy is csak legyen mert O is fel akarja venni azt a fehér ruhát.Az én ismerősi körömben mindenki elvált,családtagok is.En nem szeretnék megházasodni, felesleges valakinek ezt azt igergeti,mivel ha olyat tenné elhagynam.Ismerek olyan embert is akinek szombaton volt az esküvője ,hétfőn meg félrelépett.. .nő komment.
2022. jún. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!