Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha odamennék hozzád (lány vagyok) és figyelmeztetés nélkül megcsókolnálak?
rajtam nyugodtan gyakorolhatsz :) amúgy én örülnék neki. viszonoznám :P bár azt a helyzetet nem tudom elképzelni amikor abbahagyjuk és egymásra nézünk... :D:D akkor már nemtudom mi lenne. De biztos örülnék neked :) amúgy megcsináltad/fogod csinálni valakivel ezt ? :D vagy csak elméleti szinten kérdezed?
17/F
19:27-es vagyok
... de biztos körülnéznék! ha pl. áll ott pár méterre egy vihogó lány csapat aki minket néz, akkor biztos csak valami fogadás/szivatás stb. akkor elküldenélek a p*csába :D amúgy meg örülnék neki :) most kicsit irigykedem hogy nem velem fogod megtenni :$
Írjátok be yt-ra hogy dr csernus- szeretetk*rva...
Nem pontosan ugyan azaz eset de akinek szeretethiánya van az ilyeneket csinál. Elhiheted hogy nemfognak jobban szeretni csak azért mert ilyeneket csinálsz. Azt írtad sokminden kimaradt az életedből. Szerintem ne aggódj, sok embernek kimarad az életéből az random smár utcán:)
Valószínűleg nem ellenkeznék, mert feldobnád ezzel a napom.
21F
jajj hagyjátok már ezt a ribancozást, szánalmasak vagytok :S
18/F
19:37
Ez melyik rész, amelyikről beszélsz? Mert ha ezt beírom többet kiad, viszont egyiknek sem az a címe. Milyen név van a címében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!