Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha odamennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha odamennék hozzád (lány vagyok) és figyelmeztetés nélkül megcsókolnálak?

Figyelt kérdés
Lányok és fiúk válaszára is kíváncsi vagyok, érdekel hogy ki hogyan viszonyulna egy ilyen helyzethez :) 16/L
2010. nov. 7. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%

rajtam nyugodtan gyakorolhatsz :) amúgy én örülnék neki. viszonoznám :P bár azt a helyzetet nem tudom elképzelni amikor abbahagyjuk és egymásra nézünk... :D:D akkor már nemtudom mi lenne. De biztos örülnék neked :) amúgy megcsináltad/fogod csinálni valakivel ezt ? :D vagy csak elméleti szinten kérdezed?

17/F

2010. nov. 7. 19:27
 32/75 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy jó csaj csókol meg csak úgy nem bánnám, de ha bűnronda meg felpofoznám... Felkeltetted az érdeklődésem...:D írj e-email-t ide gta_sims_like@yahoo.com
2010. nov. 7. 19:29
 33/75 anonim ***** válasza:
100%
ha megcsinálod, akkor egy kis videót is kérünk a reakciókról
2010. nov. 7. 19:30
 34/75 anonim ***** válasza:
100%

19:27-es vagyok

... de biztos körülnéznék! ha pl. áll ott pár méterre egy vihogó lány csapat aki minket néz, akkor biztos csak valami fogadás/szivatás stb. akkor elküldenélek a p*csába :D amúgy meg örülnék neki :) most kicsit irigykedem hogy nem velem fogod megtenni :$

2010. nov. 7. 19:32
 35/75 anonim válasza:
100%
Bocsi nem akarom elterelni a szót, de mi van, ha akit csak így váratlanul meg akarsz csókolni azt ismered, jóban vagytok (bár még nem annyira), a biibi már csak az, h a csávó papnak készül. Kipróbálnátok ennek ellenére?
2010. nov. 7. 19:36
 36/75 Apollo93 ***** válasza:
72%

Írjátok be yt-ra hogy dr csernus- szeretetk*rva...

Nem pontosan ugyan azaz eset de akinek szeretethiánya van az ilyeneket csinál. Elhiheted hogy nemfognak jobban szeretni csak azért mert ilyeneket csinálsz. Azt írtad sokminden kimaradt az életedből. Szerintem ne aggódj, sok embernek kimarad az életéből az random smár utcán:)

2010. nov. 7. 19:37
 37/75 anonim ***** válasza:
100%
hát mivel van barátnőm, elküldenélek a p*csába:)
2010. nov. 7. 19:42
 38/75 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg nem ellenkeznék, mert feldobnád ezzel a napom.

21F

2010. nov. 7. 19:53
 39/75 anonim ***** válasza:
53%

jajj hagyjátok már ezt a ribancozást, szánalmasak vagytok :S

18/F

2010. nov. 7. 20:26
 40/75 anonim ***** válasza:
100%

19:37

Ez melyik rész, amelyikről beszélsz? Mert ha ezt beírom többet kiad, viszont egyiknek sem az a címe. Milyen név van a címében?

2010. nov. 7. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!