Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha odamennék hozzád (lány vagyok) és figyelmeztetés nélkül megcsókolnálak?
Hát én valszeg eltolnálak magamtól. Én is vágyom egy helyes lány után, de azért csak úgy nem hagynám magam. Előtte szeretnélek megismerni és ha továbbra is tetszel, akkor talán...
(:
De ha csak így megcsókolsz vkit az utcán, akkor biztos vmi ribancnak néznélek.
Inkább ne csináld.
20f
meglenne az első leszbikus élményem xD ettől függetlenül sztem kicsit kiakadnék...
16/L
eléggé lesokkolnék. mire ismét tudatomra ébredek jobban tennéd, ha addigra elmennél, mert akkora pofont kevernék le neked, hogy a földön kötnél ki
ha mégsem sokkolnék le, akkor élből kapnád a maflást.
L/18
Nem vagyok ribanc. Értelmesebb vagyok a korosztályomnál is, csak emiatt nehezebb is ismerkednem, mert a legtöbben hihetetlenül agyatlanok.
Ezt csak egy amolyan "kaland"-nak találtam ki :)
Attól függ:
Ha jó csaj vagy akkor számold ki, nem lesz nehéz :D
Ha nem vagy, de ismerlek, akkor is örülnék neki
Ha nem ismerlek de jó csaj vagy erősen meglepődnék
Ha nem nézel ki jól, és a tetejébe nem is ismernélek, na akkor szegezném neked a kérdést, hogy ez most mi a f**** volt.
Ha bármelyik csoportból vagy, de bejössz(itt nem csak a szépség számít), akkor az első 2 valamelyike lép életbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!