Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha odamennék hozzád (lány vagyok) és figyelmeztetés nélkül megcsókolnálak?
akkor nincs semmi :D inkább engem csókolgass :D
17/f vagyok :D és szeretlek :D
Értelmesebb vagy a korosztályodnál és ilyet akarsz csinálni?
Képzeld én is 16 vagyok de még eszembe se jutott semmi ilyesmi akkor én most mi vagyok óvodás?
ha fiú lennék (tudom nem ugyanaz hogy belegondolni meg annak lenni de tegyük fel)akkor eltolnálak magamtól,és meglenne a véleményem.De ezt nem tudhatom mert nem vagyok az :D
Ha értelmes lánynak tartod magad, akkor ne csináld. Azért mondtam, hogy ribancnak gondollak, mert a viszketős hülye libák csinálnak ilyeneket. Ezután meg már nem tudnálak tisztelni.
Tudod hányan vágynak értelmes lányra? Igen, a legtöbben hihetetlenül agyatlanok, de így kissé te is azzá válsz. Ha ilyeneket csinálsz azzal nagyon nem fogod felkelteni egy értelmesebb fiú érdeklődését. Sőt sztem kifejezetten taszítanád őket (/minket :D).
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!