Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal mekkora a közös érdeklődési kör?
Nyílván valami biztos van, de mégis mennyi az átfedés? Illetve ezek útját ismerkedtetek-e meg, vagy máshogyan?
Kort is írjatok, meg példákat, köszi.
Régen több volt, ma már kevésbé, sajnos.
Nem ezáltal ismerkedtünk meg.
30 és 34
Egy közös érdeklődés által ismerkedtünk meg (művészetek, azon belül is festészet), illetve azon túl is számtalan közös hobbink van. Vannak, amik már egymás megismerése előtt is fontosak voltak mindkettőnknek (pl. irodalom, művészetek, fényképezés, utazás, kirándulás) és olyanok is, amiket együtt kezdtünk el (pl. kertészkedés és lovaglás). Mindkettőnknek csupán egy-két olyan érdeklődése van, ami a másikat hidegen hagyja (neki például a foci ilyen, míg nekem a divattörténelem), de ezek kapcsán is meghallgatjuk a másikat, mert őszintén? Szerintem a legszexibb dolog, amikor valaki lelkesen mesél valamilyen szenvedélyéről (pláne ha közös).
Ő 27/F, én 25/N
Általában beleavatnak belevisznek az eletükbe es az tetszik nekem es repkedek velük mindenhova.
Nincs olyan ami ne tetszene a másikban ami körülőtte zajlik avgy ahogy él, kulonben a párom se lenne eleve.
Ugy értem pl van aki a eokonaival haverokkal grillezik meg összejárós partizik simán elvagyok vele en js igénylem.
Vagy van aki pl autokat tuningol versenyekre jár vagy versenyzik maszekol ebben is es visz magával es tök jo ott vele plusz haverok havernőkkel. Meg a maszekmeloban is meglepem van meglepjük neha.
Van aki focizik üzletel okoskodik elas vesz kereskedik na azoknak általaban en vagyok a szurkoloja meg penzugyi asszisztense titkárnoje mindene:D
Van akivel egyutt festettunk vagy verseket irtunk vagy egymásét elemeztük meg ilyenek.
Van akivel a tőzsdét tanultam meg javasoltam neki a dev piacot áttért arra is:) de am ő is en is penzugyön tanultunk/végeztunk.
Altalában az élet főbb vonalai mindig egy
Kiveve pl a pasik szeretnek is tudnak is főzni, nekem meg mégcsak érzésem sincs hozzá egy netes recept is nalam kuka..
De pl mikor a haveroknak is en csinaltam teát beleittak aztan egymásra néztek hogy na kitudja lenyelni🤣
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!