Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotokkal mekkora a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotokkal mekkora a közös érdeklődési kör?

Figyelt kérdés

Nyílván valami biztos van, de mégis mennyi az átfedés? Illetve ezek útját ismerkedtetek-e meg, vagy máshogyan?

Kort is írjatok, meg példákat, köszi.

tegnap 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Régen több volt, ma már kevésbé, sajnos.

Nem ezáltal ismerkedtünk meg.

30 és 34

tegnap 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem sok, de ami van arról tök jókat beszélgetünk. Illetve meghallgatjuk azt is, amikor a másik a saját érdeklődési köréről beszél, akkor is ha nem tudunk hozzászólni.
tegnap 19:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Minimális. 1 dolog a közös, hogy szinte már betegesen macskamániásak vagyunk mind a ketten.
tegnap 19:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Közös baráti társaság által ismertem meg, nincs sok közös érdeklődési kör, aminek inkább most évekkel később jön ki belőle a hátrány.
tegnap 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

Egy közös érdeklődés által ismerkedtünk meg (művészetek, azon belül is festészet), illetve azon túl is számtalan közös hobbink van. Vannak, amik már egymás megismerése előtt is fontosak voltak mindkettőnknek (pl. irodalom, művészetek, fényképezés, utazás, kirándulás) és olyanok is, amiket együtt kezdtünk el (pl. kertészkedés és lovaglás). Mindkettőnknek csupán egy-két olyan érdeklődése van, ami a másikat hidegen hagyja (neki például a foci ilyen, míg nekem a divattörténelem), de ezek kapcsán is meghallgatjuk a másikat, mert őszintén? Szerintem a legszexibb dolog, amikor valaki lelkesen mesél valamilyen szenvedélyéről (pláne ha közös).

Ő 27/F, én 25/N

tegnap 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem sok. Persze azért vannak közös pontok, de a főbb érdeklődési köreink teljesen mások. De ebből soha nem volt probléma, nagyon jól megvagyunk, szeretünk együtt lenni, mindig van miről beszélgetni még 8 év után is. Szerintem az sokkal fontosabb, hogy passzol a személyiségünk, az értékrendünk és a fontosabb témákról a véleményünk pedig nagyon hasonló.
tegnap 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Szintén közös baráti körben találkoztunk. Akkor hasonló szakirányban tanultunk mind a ketten, ez is közelebb hozott. Vannak bőven átfedések az érdeklődési köreinkben, sokmindent csinálunk együtt. De persze külön-külön is van életünk. Szerintem is az a legfontosabb, hogy a személyiség, jövőkép, értékrend passzoljon. Viszont szerintem ez jó plusz egy kapcsolatban, több közös program, és kölcsönös érdeklődés.
tegnap 20:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Kb. 60%, 34 és 49 évesek vagyunk, ezek a közösek: filmek, éttermek, italok, welness, úszás, futás, kiállítások
tegnap 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Általában beleavatnak belevisznek az eletükbe es az tetszik nekem es repkedek velük mindenhova.

Nincs olyan ami ne tetszene a másikban ami körülőtte zajlik avgy ahogy él, kulonben a párom se lenne eleve.

tegnap 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Ugy értem pl van aki a eokonaival haverokkal grillezik meg összejárós partizik simán elvagyok vele en js igénylem.

Vagy van aki pl autokat tuningol versenyekre jár vagy versenyzik maszekol ebben is es visz magával es tök jo ott vele plusz haverok havernőkkel. Meg a maszekmeloban is meglepem van meglepjük neha.

Van aki focizik üzletel okoskodik elas vesz kereskedik na azoknak általaban en vagyok a szurkoloja meg penzugyi asszisztense titkárnoje mindene:D

Van akivel egyutt festettunk vagy verseket irtunk vagy egymásét elemeztük meg ilyenek.

Van akivel a tőzsdét tanultam meg javasoltam neki a dev piacot áttért arra is:) de am ő is en is penzugyön tanultunk/végeztunk.

Altalában az élet főbb vonalai mindig egy

Kiveve pl a pasik szeretnek is tudnak is főzni, nekem meg mégcsak érzésem sincs hozzá egy netes recept is nalam kuka..

De pl mikor a haveroknak is en csinaltam teát beleittak aztan egymásra néztek hogy na kitudja lenyelni🤣

Stb

tegnap 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!