Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közös érdeklődési kör mentén jöttetek már össze volt vagy jelenlegi párotokkal?
Metallica…
Ültem egy kocsmában szilveszterkor 13évvel ezelőtt metallica pulóverben és beült elém egy gyönyörű kiscsaj metallica pulcsiban, zenegépet teledobáltuk metallica számokkal, és a zenegép melletti wc-ben dugtunk keményen metallicát hallgatva 30perc ismerettség után, azóta is együtt vagyunk.
Hasonló hivatás, egy rendezvény, baráti köreink közt is volt metszet, sport, zenei ízlés
Innen már gyorsan kiderült hogy hasonló a világnézetünk, gondolkodásunk. Könnyen megértettük egymást.
Egy párom van, előtte végig szingli voltam.
Akik lehúzták a 2est, azoknak jelezném, hogy ő 100%-ban hasznos választ adott!:D És még milyet, attyaég:D Én is voltam rocker anno, de igazából egy csajt sem ismerek a mai napig, aki egyáltalán ismerné a HammerFallt:D
Köszi a válaszokat, mentek a zöldek! Jöhet még!
Ha vigasztal, én ismerem őket és nő vagyok :D
Amúgy én a férjem a társaságon keresztül ismertem meg. Az egyik kollégiumi barát csoporttársa volt, és meghívta valami kolis bulira. Az első közös pont a barát volt (később tanúnk az esküvőn, mi meg az ő gyerekeinek keresztszülei). Utána jött a hasonló humor, zenei ízlés, világnézet meg a többi. Igazából nincs meg így konkrétan az első fix közös pont, ami összehozott minket, mert egy ilyen bulin gondolhatod, mennyire voltunk szomjasak, de amúgy a zenei vonal valóban erős volt, mert az egyik első randijaink egyike egy koncert volt, szóval ez tényleg jó irány.
"És még milyet, attyaég:D"
Lehet ezért nincs csajod, mert nem az igénytelen vécében baszós prolik közt keresgélsz.
Alapvetően a művészet (azon belül is a festészet) hozott minket össze.
Pár éve kint voltam Erasmus-szal Olaszországban (azóta ki is költöztem), ahol a tanulás mellett vállaltam modellkedést egy művészeti akadémián. Már a festés közben sokat szemeztem az egyik sráccal, akinek volt valami nagyon vonzó a megjelenésében és a stílusában (azon túl, hogy nyilvánvalóan van már egy közös érdeklődésünk). Az alkalom után megvárt az iskola előtt és megkérdezte, hogy elhívhatna-e egy kávéra. A kávézás alatt nagyon jól elvoltunk, pár nappal később pedig elmentünk a város egyik galériájába is.
(Egyébként azóta én is megtanultam egy egész jó szinten rajzolni és festeni, amiben a párom is elég sokat segített.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!